FRÅN PRINSGATAN TILL APRILGATAN

Hoppla hoppa sveriges sämsta blogg! Äh. Här skrivs det bara nära jag vill och hinner punkt slut. Tänk förut när jag jämt kände en press över något så värdsligt som att... blogga. Vilket liv man levde. Vilka värdsliga problem. Ja, inte för att dagens problem är tunga egentligen men de är åtminstone lite mer intressanta än hela "jag-har-inget-att-blogga-om"-karusellen som gick på högvarv under ett par år där någon gång. 
 
Ett problem jag har den är tisdagskvällen är bland annat att jag inte hänger i gbg med gabbe och tyra. Men! Det gjorde jag i helgen! Kalas! Här kommer bilder för dokumentering. 
 
Fredagen bjöd mig på en lång kompetensutvecklingsdag på jobbet, fika med kusiner och så hann jag fånga dagens sista solstrålar i min soffa. Så HÄRLIGT att solen kikar fram då och då. 
 
 
Fredagskvällen gav mig följande: 1. stresspring ner till stationen för att hinna med en så tidig buss som möjligt. 2. första parkett (längst fram längst upp) på bussen mot gbg. 3. vegansk svamppasta med tyra och gabbe i deras lägga på linné (OBS INFLIK: tack gabbe för att du lagar vegansk till mig!!! what a bro!!). 4.vin!  skål! 5.Stroande mellan olika barer på andra lång. 6.Spårvagnen hem och somna tungt i deras säng. 
 
Med andra ord en fantastisk fredag men inte så givande bloggmaterial.
 
Men! Lördagen var ju fin den med. 
 
Okej. Så först av allt möttes vi av solen (!) när vi klev ut på morgonen.
 
 
Älskar ljus. <3 
 
Vi promenderade en kort stund. Hann med att säga "såå åå åå härligt med våren" ett par gånger. Vet inte hur många. Minst tio. Minst.
 
 
Finaste paret jag vet <3 (och typ nästan enda visserligen)
 
Ok bara lite snabbt fotosnack. Visst finns det något najs när skärpan ligger på något oväntat?
 
coolaste paret jag vet med, föresten. 
 
Tänk att flera restauranger redan plockat ut sina uteserveringar. Vilken härlig tid på året. Om bara några veckor borde ju alla vara ute. Äntligen väcks städerna till liv igen. Årets bästa tid enligt mig. Tror jag. Kanske gillar jag augusti mer när människorna liksom njuter lite extra. Grillar ofta, sitter kvar i solen lite för länge. Och så ljuset i augusti. Herregud man vill ju bara att ljuset alltid ska vara som det är i augusti. Så där guldigt och orange, som ni vet. 
 
 
Ok! Efter en liten morgon-stros på gatorna så tog vi spårvagnen in till brunnsparken.
 
 
Där var allt sig likt. 
 
Vi hann kika i ett par butiker, dricka kaffe, och känna på blommor.
 
 
 
Jag såg ut ungefär så här. 
 
Och tyra såg ut ungefär så här. "Här kan vi köra en barrunda, nångång".
 
Och någonstans mitt i, satt en man och matade fåglar.
 
 
 
Göteborg måste väl vara livets stad. Visst!
 
Säg vad man vill om sverige och våra nio månader vinter. Men! Ingen uppskattar solen, som vi! Och framförallt finns det inga som vaknar till liv på det sättet som vi gör. 
 
Visst blev det här årets första...vårinlägg. VIsst!! Så kul. Längtar till april. Jag går alltid in i april med samma lättnad. Lite, "yes vi klarade det den här gången också". Härlig fin pirrig känsla. Ni med? Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype