TOUCH DOWN KOS

Och så var en på grekisk mark! 


Jag har så fina vänner ❤️. Tänk att hela fina kollektivet hängde med för att dricka kaffe, kramas, vinka hejdå och gråta lite grann med mig. Ni är mina finaste människor och bästa budds i hela himla livet.

Okej så nu börjar the island life. Ska bli spännande och pirrigt att få bo på en grekisk ö ett tag. Idag har jag mest landat. Sover på hotellet den första natten. Har hunnit träffa nya kollegor och alternativa kollektiv-medlemmar a la Grekland och kikat in gatans barer. Imorgon får jag nycklarna till min lille lägenhet + en cykel och så ska vi gå igenom jobbet lite mer. Bättre blir det inte. Det hör ni ju själva! Visst! Det här blir bra. Nu ska jag kbk-a Kos till mitten på september. Jippi!

Ta hand om er peeps<3Agge    •     •   http://nouw.com/angelicasandqvist

Ha en underbar tid på Kos :)


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype