TÄNK OM MAN KUNDE VARA PÅ TVÅ STÄLLEN SAMTIDIGT

Hej vänner. <3 Halva juni har gått och här ekar det tomt. Här hemma på Kaptensgatan brinner det lite i knutarna på alla håll just nu. De två senaste veckorna har jag mest behövt... avsluta. Göra färdigt gammalt jobb, säga hejdå till elever, gråta en skvätt eller fler, packa ned, packa upp, betala de sista räkningarna, äta upp den sista maten. För om tre dagar flyttar jag utomlands igen. 
 
Det känns som det brukar. Att det är fel tid att lämna. Fast jag undrar om det någonsin kommer att kännas som rätt. 
 
Egentligen vill jag verkligen åka och jag vet att allt det här jäklans hejdå-gråtet och stress-packandet och allt vad som medföljer är så VÄRT det som kommer sedan!! Och egentligen är jag så taggad på att få komma tillbaka till Kos, träffa spännande människor, lära mig grekiska, tugga tzatsiki dagarna långa och springa runt i kostymer och utklädnader i 30 grader. Jag längtar så att jag spricker men samtidigt har jag ju något omänskligt problem med avslut och att hejdå-a.
 
Hur som helst! Här kommer ett inkik i de senaste veckornas viktigaste händelser. <3 
 
Jag plåtade ju för Aroma Spa men det vet ni ju vid det här laget. Här kommer lite results! Kul
 
 
Ja och så en behind the scenes med mina verkligen jättevackra tjejer. 
 
Vi käkar tre gånger i veckan på stans bästa hak.
 
Och så lever jag trångt på 37 kvm med ma soulie and homie Julia. Känns fantastiskt vissa stunder. Känns fantastiskt trångt och irriterande andra. Men så fint det är att komma hem till någon som har bäddat sängen och fyllt hela vardagsrummet med tvätt. Min julia <3
 
Och så har jag haft gråtfest delux när mina finaste klokaste goaste elever gick ur nian. Jag är stolt på många sätt. Under 1,5 år har mina elever vuxit och utvecklats på ett sätt jag knappt trodde var möjligt och det gör mig så stolt, både över dem och över mig själv. Gråtfest, alltså. 
 
Och här hemma står balkongerna i trapphuset öppna för jämnan så hela huset fylls av sommarvindar och pustar av regn mot asfalten utanför. Så härligt.
 
Och sen har vi firat pride! Men det är så mycket fint så det får visas seperat tycker jag.
 
Och så firade vi Johans student! Världens härligaste student! Vi hade en så fin eftermiddag ute hos Johan och sedan hade vi en kul och intressant natt på staden bland studenter kullersten och kebabhak.Det kommer fler bilder från studenten med lita på mig lita på mig.
 
Och den här veckan äter jag tre gånger på stans bästa hak och hänger med elin & joni.
 
Och när kvällarna kommer åker vi ut till sjön och solar under träden.
 
Tänk om man kunde vara på två ställen samtidigt. 
 
Då hade jag åkt till Kos på måndag utan att gråta på flygplatsen. Det hade kittlats i magen och så hade jag skrattat mig igenom fem timmars flygresa för jag hade vetat att jag samtidigt kunde promenera genom staden i soluppgångar med elin & joni, bada i sjön här hemma när det blir för varmt och skrika på festivaler men alla jag tycker om, under hela sommaren. 
 
Men nu funkar det ju inte så. 

Och ta mig på rätt sätt. Jag är så glad och tacksam över att jag ska åka och min main feeling över det här är självfallet pepp och jippi och pirr i magen, för annars hade jag ju aldrig ens tänkt tanken att åka från första början. Men så här, just ett par dagar innan, är det lite vemodigt. Ni som har följt blögga länge vet ju att jag var same same förra året innan jag åkte till Gran Canaria. Det visade ju sig vara det bästa beslutet jag tagit trots gråt i sängen och ångest minst två veckor i förväg. 
 
Det här ska bli så spännande. Men jag tror att det är viktigt att dela med sig av alla känslor och inte bara de piggaste. :) Håller ni med?
 
Kram mina amigosKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3