TA VARA PÅ VARANDRA

Okej kompisar så säg hej till JUNI!! Sommaren på riktigt! Hur i hela friden kommer det sig att våren alltid går så snabbt. Det är ju kul men samtidigt lite synd, för våren är ju härlig på alla vis. Med uteserveringar och dödsmycket jobb och årets första fräknar. 
 
Mitt juni startades iallafall i en ny lägenhet. Två av mina bästa personer Joni + Pontus har flyttat ihop och sedan de fick nycklarna häromdagen har vi mest hängt där hela tiden. :) Igår hängde jag, Elin & Julia hos dem och käkade tacos i deras soffa. Kikade på deras nya balle-möbler och andades lite syren-blommor och sommarkvälls-luft. 
 
Jag sov där senare och idag jobbar jag hela dagen. Vill hinna med att promenera i skogen och dricka te med mina roomies också. 
 
Finns lagom mycket möbler i deras lägga just nu. Skön kontrast till min egen som ser ut som cirka Borås största fågelbo + värdskrig. 
 
Skogspromenad och te, alltså. Hoppas att er första sommardag är härlig också. <3 Ta vara på varandra.


johanna    •     •   http://jojosmind.blogg.se/

härligt med en skogspromenad! Om det nu blev en ;)


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3