FÖRSTA DAGARNA ÄR ALLTID SÅ HÄR

Okej så jag har börjat the island life vilket innebär följande: 40 grader, långa cykelturer till jobbet längst med den grekiska landsbygden, sand i hela lägenheten, arbetspass på mååånga timmar, vattenpolo och volleyboll på stranden och så massa nya polare som alla verkar härliga faktiskt. Jag har precis påbörjat säsongen, ju. I år jobbar jag för ett annat koncept än vad jag gjorde förra året så det är ganska mycket nytt att lära sig även om jag redan vet the basics i jobbet. Kul! Utmaning! 


Tänka visa er runt lite. 🌞

Okej så först av allt: Kos har 1. Berg, 2. Landsbygd, 3. Typ hav och strand och turistresturanger osv osv och jag bor i någon mysig blandning av de alla tre. Så här!


Här har vi mitt lilla lägenhetshus mitt ute på åkrarna. 

Utanför balkongen! En getfarm. Och en bonde som går och plockar och pillar lite hela tiden.

Och som kommer med frukt och grönsaker till mig ibland. ❤️

Här bor jag!

Jag bor ganska långt från jobbet så jag har en cykel! Fint!

Och en granne!

Häromdagen cyklade vi ner till havet lite.

Här har vi Andreas igen :)

Och sen hem och se till citronträden på trädgården. Fiiiint så fint. Imorgon är min första lediga dag. Jag ska in till Kos stad med två kollegor. Kul.

Jag har lite hemlängtan. Eller inte hemlängtan men jag längtar efter att kramas, dricka vin med Elin och julia i lägenheten, somna på soffan, äta tacos med kollektivet och så. <3 verkligen längtar. Men inte så att jag vill åka härifrån. Mer så att jag ser fram emot att komma hem någon gång så att jag kan göra allt det där mysiga igen. Och jag kommer ju hem! Om ett tag! Men först ska jag ta reda på hur mycket fint som den här sommaren kan ge mig. Det är nog en hel del. 🌸
johanna    •     •   http://jojosmind.blogg.se/

jättefina bilder!


Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype