HUR TJEJER SER UT EGENTLIGEN

Sovmorgonar. Jag har en del. 


Nu har det gått ett par dagar och vi har nog samlat oss lite efter allt som har hänt. Vi skrattar mer. Sover bättre. Men jag vaknar ett par gånger om nätterna och tycker mig känna hur marken under sängen gungar på samma sätt som den gjorde under jordbävningen. Får sätta mig upp i lakanen. Gnugga ögon lite. Sedan ser jag upp på taklampan för att se om den gungar. Det gör den oftast inte. Så somnar jag om, för att sedan vakna igen och kontrollera samma sak. Lampan gungar inte då heller.

Men! Vi tänker på annat! 
Idag börjar jag halv två. Det innebär att jag hinner äta crepes på fiket här i stan och ligga på stranden ett tag. Doppa fötterna i Medelhavet innan jag cyklar till jobbet. 

Jag sökte lite modeller till mitt projekt "what girls look like". Tanken är att jag ska göra en utställning till hösten. Vi får se hur det går men oavsett hur det slutar så ska det bli spännande att se hur långt vi kan komma. Syftet är att visa upp kvinnokroppen som den är. Ur ett konstnärligt perspektiv. Inte sexuellt, som den görs så många gånger annars. Vill visa hur fint allt det där är som annars anses vara fult. 

Iallafall. Sökte modeller. På sex minuter hade sju tjejer hört av sig. Hur fantastiskt är det inte! Så taggad! I september kör vi. Angelica    •     •   http://nouw.com/angelicasandqvist

Det hade varit spännande att vara med i något projekt men antar att det blir knasigt eftersom vi bor på olika ställen :)


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype