EN RUNDTUR HOS MIG

Tänk att jag får möjligheten att bo på en liten, grekisk ö under ett par månader. Så fint och snällt livet är mot mig just nu. 🌸 Tänker på det ofta. Jag tror att det är viktigt. 


Här på Kos bor jag verkligen i det allra enklaste. Det finns en viss charm i handtvätt och toaletter med så tunna rör att pappret måste slängas i en påse bredvid. Jag diskar med händerna, inte en diskborste, och sen försvinner vattnet lite då och då. Alltid när jag står med schampoo i håret, märkligt nog. 

Och på morgonen skriker getterna här utanför och plötsligt känns det som hemma på något vis.

När du kommer in hos mig så ser det ut så här. Jag har typ 3 meter i tak och behöver hänga tvätten lite överallt i lägenheten för att torka.

Ingen spis som funkar och ingen ugn över huvud taget men det går bra! Jag käkar mest på jobbet. Annars har jag lite frukost och grönsaker här hemma mest.

Jag har fått upp lite bilder på väggarna. Det känns fint och mysigt att ha mina viktigaste människor på väggarna vart jag än åker. Och så är det kul att visa mina nya polare här. Titta, här är min mormor, och se där, så ser mina bästa vänner ut. Och där är min hundvalp Ozzy.

Och sovrummet älskar jag! En dubbelsäng ish (två sängar men efter en lång arbetsdag spelar det ingen roll längre) och så ballen ut mot getfarmen och Medelhavet.

Där ute växer frukter och så hänger jag min tvätt på balkongen. Den blåser iväg allt som oftast så jag brukar sätta mina vattenflaskor över dem. De blåser iväg ändå men äh.

Och här brukar jag hänga. Läsa min bok, käka frukt och skrika tillbaka på fåren. Härligt. 🌸 

Imorgon ska jag roadtripa i bergen här på Kos och hänga på Paradise Beach. Jag har aldrig vart där förut men jag har hört att den ska vara jättefin men lite väl trång pga alla besökare. Ska berätta mer senare! Ta hand om varandra så länge kram kram stay safe have fun och allt det där
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3