DINNER IN ZIA

 
 
 
 
Hej polare! Hoppas att allt är fint med er var ni än är. <3  Kvalitén på bilderna får blir som den blir just nu, känner jag. Något är lite galet. När jag kommer hem får jag se vad det är för fel men tills dess ska jag försöka att embrace it och inte tänka eller störa mig mer på det. Inte ni heller! Snälla!
 
Och så har söndagen kommit den här veckan också och det innebär en kort och härlig dag för mig. Jag börjar vid halv två. Ska spela lite vattenpong och vattenpolo med mitt hangout-crew (barnen mellan 11 - 15 ish) och sen ska jag hjälpa alla hotellets clowner att gå runt poolen och hälsa på barnen. :) Ikväll ska jag ha game night med hangouten och mycket mer än så blir det inte. Så härligt. Det innebär att jag kan sitta på cafét här i staden och gå igenom lite bilder, dricka kaffe och boka kurser inför hösten. :-) Jag ska läsa arabiska, faktiskt. börjar i slutet av september. Mer om det en annan gång!
 
I fredags var jag, Petra och Lena uppe i bergen för att käka middag i solnedgången. För dig som ska turista på Kos: ta dig en tur till Zia. Det ligger uppe i bergen, går bussar tre gånger om dagen från Kos Town (annars är det lätt at köra dit om du hyr bil!). En verkligen jätteliten by uppe i bergen men en del bra restauranger där du kan äta god typical grekisk mat och sedan se på solnedgången som går ner bakom de andra grekiska öarna som ligger runt om kring. Så fint. Absolut bästa stället. Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype