TACK FÖR MATEN

 
 
 
 
 
 
Lite smått från mitt hem. 
 
Vitlöksmarinerad svamp är cirka 98 procent av min föda just nu. Dessa lagar jag ofta, det kanske någon har lagt märke till. Busenkelt. Kanske är det därför jag gör det. 
 
Du behöver bara portabellosvamp som du fyller med körsbärstomat och mozarella. Penslar på lite olja + vitlök + salt + peppar. In i ugnen. Busenkelt. 
 
Äter ihop med vad jag har hemma. 











Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype