BE THE GENERATION THAT ENDS ANIMAL EXPLOITATION

Lite bilder jag vill visa från hur vardagen oftast blir. Mitt mellan allt jobb då, naturligtvis. Jag är ju lärare = ganska mycket att göra, både på jobbet och här hemma. Men jag gillar det, ni vet ju det vid det här laget. 
 
När Elin var här förra veckan hetsdrack vi te bredvid balkongen. Lyssnade på musik som påminner om sånt som var förut. Tänk vad mycket som musik kan väcka till liv ändå. Både fint och fult. Det väcker ju allt gammalt. Rödvinsdans från när vi var 17, morgonar tillsammans med någon man tyckte om förut. Snoriga ärmar och första-hångel-stunder. Äh. Ni vet ju vad jag menar. Och tänk så mycket musik som senare, kanske om 10 år, kommer väcka tillbaka den stunden vi är i just nu. Fint. 
 
 
 
Så ser mina kvällar ut. Kanske för ofta. 
 
I söndags så strosade jag och Elin runt bland second hand-hyllor. Sedan lagade vi tacos. Fredagsmat på en söndag! Knäppt! Just det. Jag gör min "färs" på en blandning mellan sojabönor och veggo köttfärs. Hackar ner en gullök. Lite vatten. Lite oatly matlagningsgrädde. Lite vitlök, kanske. Tacokrydda. Salt, peppar. Perfekt. Godare hittar ni inte. (Inte hos mig iallafall, kan jag lova).
 
 
Hej från mig + växt.
 
Fått upp lite bilder här och var. 
 
Letar man noga kan man hitta en sån här någonstans också.
 
Tack för mig, för idag!Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype