OCH TÄNK SÅ MYCKET FINT SOM KOMMER ATT KOMMA

Tänk så många bilder som ligger och skrapar 
och så många stunder som finns i dem. 
 
Jag hittade några att gå igenom och ge lite nytt liv. Ibland behövs det.
 
om jag kunde gå tillbaka till vad som helst just nu så skulle jag hoppa exakt ett år tillbaka i tiden
när allt det fina fortfarande var kvar.
 
hemma
 
vin så många kvällar under vårens månader i ett fönster med utsikt över alla kranar och människor i flanell och basker.
 
kvällar med drinkar och allt som hör till 
 
hade en kaktus
 
dagbad och nattbad i havet vid kusten där jag i så många år har badat med så många olika fina personer som har gett mig något av det finaste och bubblande stunderna
 
sommarshot
 
vi råkade ut för det värsta i paris
 
en brorsa vid ett övergångsställe i Rom
 
springer runt i paris
 
 
bad
 
hej från balkongen
 
grilla vid en sjö i sommarsverige
 
och tänk så mycket fint som kommer att komma

TACK FÖR MATEN

 
 
 
 
 
 
Lite smått från mitt hem. 
 
Vitlöksmarinerad svamp är cirka 98 procent av min föda just nu. Dessa lagar jag ofta, det kanske någon har lagt märke till. Busenkelt. Kanske är det därför jag gör det. 
 
Du behöver bara portabellosvamp som du fyller med körsbärstomat och mozarella. Penslar på lite olja + vitlök + salt + peppar. In i ugnen. Busenkelt. 
 
Äter ihop med vad jag har hemma. 

OCH OM JAG SKULLE FALLA NU SÅ GÅR JAG SÖNDER OCH DET ÄR ALLT JAG KAN TÄNKA PÅ KVÄLLAR SOM DEN HÄR.

 
 
 
 
 
Onsdag. Tisdag också. Kanske imorgon också.
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype