SOM POETER SKRIVER OM I RUTIGA SKRIVBLOCK

Nu har jag bott i min nya lägenhet i cirka en månad och kanske börjar det kännas som hemma. Det är fint att ha sitt eget. Fint att dricka vin på balkongen med Elin eller vänta med disken och äta mat på vardagsrumsgolvet. Fint att få vänta på varmvattnet för länge och fint att somna på soffan till lätta andetag bredvid. 
 
Föresten. Häromdagen pratade jag med ett par elever om betyg och hör plötsligt mig själv säga "jag har ju redan mina betyg. jag har ju redan mitt jobb. jag har redan mitt eget hem" i något märkligt sammanhang och plötsligt slog det mig att jag är min egen nu. Tänk hur snabbt det gick. Det var ju inte längesen som jag själv oroade mig för betyg och val av gymnasie eller första pojkvän eller polare som kändes konstiga då. Jag tror att någon kanske kan känna igen sig. Tiden går snabbt. Då var jag allt och ingen men nu är jag min egen och det känns både lättat och tråkigt på något vis. 
 
Har ju föresten inte visat någonting från lägenheten alls, nästan. Här kommer småglimtar av hur jag har det hos mig. 
 
 
En skrivmaskin som jag hittade på second hand för ett tag sedan. Någon som vet var jag kan köpa bläck? vore kul. Just nu ser den mest fin ut men jag vill ju kunna skriva på den också. 
 
Jag gjorde en klädhängare häromdagen med lite superhjälp från elin. 
 
 
 
 
Jag tänder inte så mycket ljus hemma (kanske är jag avskräckt sen mitt förra hem där mamma tänder ljus jämt och överallt) men ändå är det fint med lite ljusstakar, tycker jag. Dessa hittade jag på second hand för någon vecka sedan. 
 
Har en vägg med lite fina coola bra vettiga grejer. Som valar, pride och bananer. 
 
och för att inte tala om denna fina coola bra vettiga kvinnan.
 
och på vissa ställen lite egenmålat.
 
Det lär ju komma mer, det kan ni väl räkna med redan nu. Tills dess får ni ha det fint och härligt kram kramKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype