MITT I VECKAN

Just nu är mina dagar ganska intensiva även om jag inte gör så mycket egentligen. Kanske beror det på att jag bor så trångt. Jag har ju vänner som kommer härifrån gran canaria och tre av dem bor tillsammans i en lägenhet. En av dem har också sin pojkvän + son på 2 år som bor med dem permanent. De delar en trea. Nu är jag här med två polare från Tyskland. En av tjejerna har också här sin kompis från Marocko. Det blir lite tight men det är härligt och så spanskt på något vid när alla delar på allt och bor så nära varandra. En fin kultur, faktiskt, kanske skulle vi ta del av den mer. 

Eller ja, inte jag då. Hos mig är det Spanien-kultur som gäller varje helg obviously eftersom att jag har folk över jämt. 

Jaja! Här kommer en liten uppdatering. Vi umgås mest. Dricker sangria och dansar salsa och gör allt sånt som en gör här. Äter kex till frukost och är uppe till morgonen. 

Häromdagen var vi ute hela gänget och firade att vi är tillsammans igen. Så fint och mysigt.

Jag ser mest ut så här när vi strandhänger.

Och häromdagen var vi i den finaste staden på den här ön. Min favorit för här somnar man alltid på stranden och äter så god helado de limón på smågatorna. 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype