LIVET ÄR SÅ FINT SÅ KÄNN INGEN SORG

 
 
 
Idag har det inte varit något roligt. Jag har varit lite sjuk igår och idag. Mått illa och sånt tråkigt. Jaja. Nu mår jag nog bättre för imorgon ska jag jobba igen. 
 
Och snart ska jag till Julia och super-boosta kröppa med lite kompishäng, lösgodis och te. Det mår en ju bra av. Är jag inte frisk redan så lär jag väl bli det då. Det är fint att vi bor så nära varandra nu. Bara ett par minuter. Det är en sån himla lyx att ha nära till sina polare och ha möjlighet att bara svänga förbi en snabbis om kvällarna. Vardagslyx!! Det är ingenting man tar för givet när man har bott flera länder ifrån varandra under en lång tid. i love you i love you i love youKom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype