IDAG ÄR DET MÅNDAG OCH JAG HAR INGA PLANER

 
 
Jaha ja. Så här ser jag ut idag. Och så här ser mitt hem ut, föresten. Lite rörigt men mycket tavlor och växter och det känns ganska mycket som jag. Kanske är det vad som är meningen. 
 
Idag är det måndag och jag har inga planer. 
 
 
Jag hoppas att den här veckan får en del guldglimtar ändå. Saker jag längtar efter är bland annat:
 
Köp av kaktus, jag vill så gärna ha en liten i köket.
Löningen, för när den kommer ska jag äta extra god lunch ute på en restaurang här i stan som jag velat testa länge + så ska jag köpa min favoritjouice som jag egentligen inte borde köpa pga värsta rånet.
Små solglimtar. Ja, det vet man ju visserligen inte om man får några men jag längtar efter det ändå.
Nya arbetsuppgifter. Jag utökar min tjänst = nya arbetsuppgifter och det är både spännande och givande tycker jag. 
Fredagsdansen, som jag alltid längtar så till. 
Second hand strosningen. Jag slutar tidigt på fredagar och då har jag som ritual att fira in helgen med att åka till min favorit second hand butik och köpa porslin.Borde för övrigt byta ritual snart. Jag är bara en person men har porslin för hela lägenhetshuset + lite till tror jag.
Morgonkaffet varje dag. Jag kanske är galen men jag längtar redan nu efter att komma lite tidigare till jobbet för att hinna med en kopp kaffe i lugn och ro. 
 
Och så längtar jag till mycket där i mellan. Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype