DET ÄR NUMMER FYRA NU

Häromkvällen hade vi inflyttningsfest hos mig igen. Jag tror kanske att det var den fjärde i ordningen, eller så. Man ska fira allt tycker jag och gärna så många gånger som möjligt. 
 
Det här gänget delade jag säng (och soffa!) med senare under natten 
 
Julia & fredrik. Fint! Cirka den enda bilden jag tog under kvällen. Resten är tagna av... nån annan helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
När det är kalas får man dricka ur finmuggarna. 
 
 
 
 
 
 
 
Jaha ja. Jag ser fram emot fest nummer fem. 
 
Annars så jobbar jag mest just nu. Har varit inne i två monsterveckor = utvecklingssamtal, rättning, extrajobb. Känns bra och kul ändå. Känns också kul att det lugnar sig lite nu. För en liten stund, iallafall. Nästa vecka jobbar jag bara två dagar och sedan åker jag ner till mitt gamla hem i spanien för att överaska ett par polare. Så fint det är att ha nära vänner på olika håll. Och mina spanska best budds amigos kommer verkligen att bli förvånade när jag dyker upp i vår gamla miniklubb på hotellet jag jobbade på under sommaren. Ska bli så himla kul och jag kan knappt vänta. 
 
Men först! fredag! helg! ska fira.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype