ATT VARA HÄR

Jag kom till gran canaria trots allt. Och idag solar vi och dricker sangria. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår när jag överraskade mina polare här nere. Jag knackade på dörren hos Maria och hon öppnade dörren och skrek rätt ut. Haha. Så fin extrafamilj. 


Idag fyller Jill 25! Kul!!!!!!! Vi ska äta tapas och dansa ute ikväll. Vi har blivit överraskade med rosor och champagne och allt vad det heter på olika restauranger idag. Fint. Är så glad att jag är här men det är en märklig känsla. Som om jag aldrig varit iväg. Och så vill en ju bara stanna föralltid men det går kanske inte. Rebecka    •     •  

Hej Amanda!

Det vore kul om du, när & om du har tid & lust, ville skriva lite om dina tatueringar. Hade varit väldigt kul att läsa om.
/Rebecka

Svar: Absolut! Kul idé!
AMANDA EKSTRÖM


Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype