ATT KOMMA HEM IGEN

Ok! Ett megainlägg med bilder från gran canaria kommer lastat. Jag var ju där och hälsade på mina kollegor som jag jobbade med under sommaren och det var typ det bästa jag har gjort. I år iallafall hehe. De blev så överraskade och glada och vi skrattade och grät och kramades. 
 
Vi hann med en del. Närmre 1200 bilder, om inte annat. Och jag kan ju inte visa allt på en gång så jag tänkte börja med lite all around. 
 
Vi bodde nio personer i en trea. Trångt och jättemysigt och det är verkligen en fin kultur, där i spanien. Alla är välkomna och mi casa es tu casa. Fint. Oftast hängde vi i köket. 
 
 
En av dagarna var alla mina best budds lediga samtidigt så vi tog bilen upp i bergen. Det finns så många fina hus där. Man vill bo i varenda ett.
 
Är något särskillt att åka bil i bergen med sina bästa personer som man träffar så sällan. 
 
Vi parkerade mitt i bergen där vi hittade en liten, liten by. 
 
Vandrade genom byn och upp i bergen tills vi hörde ljudet från ett vattenfall och bestämde oss för att leta upp det. Pjuh. Verkligen lättare sagt än gjort men så himla värt det. 
 
 
Tillslut hittade cirka världens finaste vattenfall och av någon korkad anledning fick jag och min polare för oss att bada i vattnet. Obs obs inget att rekommendera. Skitdålig idé. Vattnet var snorkallt och vi hade inte med oss några extra kläder. 
 
 
Ja, ja! Har cirka 50 bilder kvar att visa från denna dag så det får bli vid ett annat tillfälle. 
 
Det blev ju en del (cirka för många) fikor på mitt favvis-café. Personalen blev så överraskad när de såg oss igen. Så fina människor <3. Jag hängde där jämt under mina lediga dagar. Drack kaffe och skypade med de här hemma. Här är Jill & Maria aka mina bästa personer.
 
 
Gamla lägenhetshuset mådde bra! Märkligt att liksom vara hemma... men inte ha någon lägenhet att gå till. 
 
En kväll hängde jag ensam med Jill och hennes syster Jana. De kommer ju från tyskland och var också bara nere för att hälsa på. Jag och Jill bodde ju ihop under sommaren och vi har verkligen haft så kul. Smygdruckigt vin inne på mitt sovrumsgolv och ätit pasta pesto mitt i nätterna. 
 
Den här kvällen drack vi vin bredvid stranden. 
 
 
 
Stranden var föresten jättefin. Maloneras, heter platsen. Något att rekomendera om man ska dra sig mot gran canaria någon gång. Lite lugnare och inte lika turisthetiskt. 
 
 
 
 
 
Jill. <3
 
 
 
 
 
 
Och så kom natten även den här gången och vi gick ut och dansade på öns sämsta nattklubb. 
 
Ja, det finns så mycket att säga och visa så jag tror att vi pustar ut här och tar nya tag en annan gång. 
 
Tack världens bästa TUI för att ni gav mig ett kul jobb, ett fint extrahem och härliga bästa fantastiska något högljudda omtänksamma och skrattande människor. Det gjorde ni bra. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype