COMIMG SOON!

Tja från en trött men pirrig människa. Jag har inte kunnat sova på två nätter nu. Jag bara vänder och vrider mig. Det pirrar i hela kroppen, liksom. Jag är uppe bland molnen någonstans igen. Jag är ju det då och då. Oftast när jag har mycket inspiration. Då vill jag göra allt på en gång och får så mycket idéer att det bubblar över. 


Det är härligt för då går jag in i nån typ utav bubbla och kör hundra procent rätt in i kaklet för en kort stund. Nu är jag inne i den bubblan! Så kul men lite tröttsamt på samma gång. Tänk om jag bara kunde vara lite mer stabil och inte så bergochdalban-ig i mina inspovågor. 

Nu har jag iallafall fixat hemsida! Jag har lagt en och en halv dag helt seriöst på att bara pilla och pilla och ändra och pilla och fixa. Än är den inte riktigt helt färdig men snart. Och då ska jag visa. Dessutom har jag kirrat fler modeller till mitt projekt! Längtar så jag spricker efter att få ta tag i det här på riktigt nu. Det är verkligen dags. 

Jag är tacksam varje dag att jag 1. Får möjlighet att jobba med mitt intresse och 2. Har så mycket inspiration att det bubblar över. Framförallt är jag tacksam över att så många hänger med på tåget. Jag tror verkligen att det här kan bli bra annars hade jag aldrig tjatat så om det. 

Vi får se. 

Annars då? Jag flyttar nu i veckan. Bara 30 minuter bort men känns ändå lite ledsamt. Jag har liksom precis funnit ett hem i den här något mer hektiska byn jag bor i nu. Hittat ett hem i fyllda barer och surrande restauranger. I fiket här bredvid. Och i getterna utanför fönstret. Men! Nu kommer jag visserligen närmre hotellet och dessutom blir jag granne med Greta så bättre blir det knappast. 

Vi hörs snart igen kram kram 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype