KUL ATT JAG HAR KUL POLARE FÖR VAD HADE JAG GJORT ANNARS

En helg för ett tag sedan så flyttade Elin in till mig. Nära på, åtminstone. Hennes lägenhet ligger nästan vägg i vägg med min. Märkligt men kul och tryggt på något vis. Hur kunde hon ha sån tur och vad är oddsen egentligen. Det är bara för en kort period eftersom att jag snart flyttar men jag är ändå så glad så glad för det är ju mysigt att kunna springa över till varandra snabbt och dricka en kopp eller två och sen inte så mycket mer än så. 
 
Men så ska ju saker flyttas till en spricker också.
 
Elin har så fina trägolv i sin lgh. Det har inte jag. De la nytt golv precis innan jag flyttade in och det är ju lite tråkigt för vem vill inte ha ett gammalt, slitet trägolv egentligen. 
 
Som om det inte räcker med att saker ska flyttas tills en spricker så ska de ju också MONTERAS. Det är ett evighetsjobb men ett kul evighetsjobb ändå.
 
 
 
Det var en fredagskväll och förutom att vi flyttade och monterade och pratade strunt och sånt så drack vi även lite vin bland annat + lyssnade på the classic friyey disco-musik.
 
 
Och så kom superjullan
 
 
 
Och sen kom även denna med lite pizza + ännu mer vin
 
Och har man inget köksbord får man äta på golvet. Det är sen gammalt. :) 
 
 
Sen kom Joni och tog med sig thai thai
 
Och plötsligt var vi hela bästa gänget som firade en kul och lyckad flytt med hämtmat på golvet en fredag i vår stad som vi sen gick ut och dansade i.
 
Ja, och det var det. :) 
 
Dagen efter tog jag mitt pick och pack till Götebörg för att lördagshänga med Tyra & Gabbe. 
 
 
Vi var först på veggo-mässa och sen strosade vi i second hands tills dess att vi tröttnade och satte oss på ett fik på Haga istället. 
 
 
 
Sen promenerade vi lite grann och så här såg jag och tyra ut
 
Och sist men inte minst sa vi hejdå kram kram på järntorget innan jag tåg spåris + buss hem igen
 
 
 
Tänk så fint jag kan få leva då och då :). Kul att jag har kul polare. Vad hade jag gjort annars.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype