JAG MENAR DET DEN HÄR GÅNGEN TROR JAG

Nej men hur kasst får det bli. Fast äh. Men nu har jag så mycket bilder att jag liksom måste få upp dem här innan de hamnar i skuggan av de nya som tas och någonstans i den skuggan försvinner och glöms bort. 
 
Så här kommer ett par stycken från dagarna som har gått. De är tagna för... någonstans mellan två veckor och häromdagen. Mer diffust än så blir det inte men det spelar ju ingen roll heller. 
 
Först och främst hängde jag, Julia och Joni en fredag i solen med jordgubbar, vin och choklad. Så härlig dag, det var. Först kvalle-häng och sen dans. 
 
Herreguuuuu vad julia glittrar <3
 
Sedan har jag ju hängt med Elin en del såklart. Vi har mest lördagshängt på mitt vardagsrumsgolv och pratat strunt om matlagning och killar och flyktingpolitik och feminism och de nya drinkara på baren här i stan och allt sånt som en pratar om en lördag ni vet. 
 
 
Och söndagen efter det tog vi årets första uteserverings-kaffe och åkte ut till mina föräldrar för att prata strunt med dem istället + valpgosa.
 
 
 
!!! mitt hjärta brister i tu och blir helt och brister och blir helt så SÖT han är!!!
 
 
...och elin med. 
 
Och en annan gång åkte vi och hämtade julia för att sedan rulla vidare mot Ikea. Elin har ju blivit med lgh nu så det var dags att köpa allt småkraffs. Har nog aldrig varit så mycket på ikea som jag varit nu när man har polare som flyttar in och ut och in och ut jämt.
 
 
Och sen gick även den veckan och på torsdagen samlades mitt bästa gäng (=julia joni & utter) här och åt svamppasta. Att torsdag = god mat och drinkar är sen gammalt. 
 
Fast först sådde vi lite kryddor till mitt fönster, ja. Glömde nästan.
 
Ok nu kommer kompisporträtt!
 
Först fina söta utter.
 
Sen fina söta julia
 
och sist fina söta joni
 
Och sen.. drinkar.
 
Skål mvh bästa torsdagsgänget!
 
Ja och vi alla hade ju en ganska härlig sovmorgon så vi gick ut och dansade ett tag innan hela härliga gänget somnade här hemma hos mig.
 
 
Sedan jobbade jag en snabbis och hade en jättehärlig helg men to be continued för jag hinner inte skriva mer just nu! Nu kommer nästa bästa torsdgasgänget och äter veggo-taco (lätt som en plätt för den som tvivlar) och trots att jag inte har en lika härlig sovmorgon imorgon så vanknas det nog torsdagsdans. Bara inte lika länge eller svettigt haha. :) 
 
Vi hörs imorgon kompisar och jag menar det den här gången tror jag. 











Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3