EN SISTA GREASE

En bild från min sista dansshow. Grease. Med Jill och jauke (❤️❤️❤️) och svart är inte riktigt min färg jag vet det.

Imorgon åker jag hem. Det är så mycket blandade känslor så att jag inte vet vart jag ska låta dem ta vägen. Idag måste jag säga hejdå till några utav mina bästa polare som jag kanske eller kanske inte ser någonsin igen.

Men först ska jag äta vofflor och köpa en ny resväska. Vi hörs från Sverige igen!

STUNDER MITT I MELLAN

Visst är det lite tragiskt att jag inte använder min kamera mer här utan låter alla fina och roliga händelser fastna med mobilkameran. Men äsch. Det fina händer ju ibland när man inte är med på det. Ofta på jobbet och dit tar jag ju aldrig kameran.

Iallafall! Häromdagen gjorde vi en kul sketch vid poolen på hotellet. Det var lite Tarzan&Jane-tema. Jill var fin som Jane! Maria var fin som djungelmänniska!

Jag fotograferar ibland med polaroiden. Ska göra ett album när jag kommer hem tror jag. Här är bilder från igår. Jag och Jill innan får show och sedan en från natten när vi drack vin och åt cheesecake på restaurangen bredvid. Vi bor precis ovanför en lång bar och restuaruang-gata. Det är najs. Jag och Jill brukar dicka kaffe om dagarna och vin om kvällarna.

Kaffe var det ja. Här är Maria med. Också igår. Ett tips för den som vill fånga någons naturliga skratt på bild! Be dem först att skratta stort eller göra en annan märklig pose. Det blir onaturligt och märkligt och kommer få personen att skratta åt sig själv. Då knäpper du bilden. :)

Maria & Jill är mina favoritpersoner och det kommer bli riktigt jobbigt och tungt att vinka hejdå om ett par dagar. :( Hoppas att vi ses jättesnart igen och att jag kommer ha kvar dessa människor även om vi bor långt ifrån varandra. ❤️

Annars. Jag är sjuk. Det är min fjärde vecka nu. Vill bara bli frisk och ha mycket energi igen. Nu vet jag knappt vad energi heter. Är trött och nere och lite deppig och ligger i min säng mest.

JAG ÅKER HEM

Idag har jag bestämt mig för att åka hem under vintern. Det känns härligt och pirrigt och skönt. Jag älskar mitt hem här i gran canaria men jag längtar hemåt och jag tror att den här vintern kommer att ge mig mycket på hemmaplan också.

Men visst är det sorgligt. Jag har en extrafamilj här nu som jag ska lämna. Kommer sakna vissa så mycket att jag går sönder.

Jill tillexempel. ❤️

och dessa!!!!! Här är en bild från vår sangriashow och ett barnkalas jag och min waikikifamilj var på.

Maria. 💞❤️

Och Albert. Vi stod utanför restaurangen och hälsade gäster välkomna i cirkuskostymer häromdagen.

Vi hörs snart jag har så mycket mer att visa!!!! Kram kram kram kram

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3