TIME KILLS ME AND TIME GIVES ME LIFE

Snart har jag hängt här hemma i två veckor. Det är fint och mysigt men samtidigt rastlöst tycker jag. Just nu väntar jag på att mitt jobb ska börja men det är ett par dagar kvar. Under tiden försöker jag typ andas ut lite grann. Det är svårt har jag märkt. Jag har jobbat så mycket och så länge och så intensivt att det är svårt att acceptera att jag liksom kan ta det lugnt nu. Att jag kan gå i bara tshirt till klockan tre. Somna på soffan och slötitta på gamla repriser. 
 
Ta promenader och klappa kor och göra det till dagens största projekt. 
 
Det blir ju en del häng med denna + andra polare också. Tänk att detta är första gången i mitt liv som jag går hemma mellan två olika jobb och att två utav mina närmste polare också är lediga just nu. Fast av olika anledningar. Elin ska ju ut och resa strax tillexempel. 
 
Jag har fotograferat en del. I veckan ska jag lämna in mina rullar på framkallning. Spännande spännande. 
 
Jag kom hem till regn och rusk och höstlöv. Nu är det ju istället vinter här. Snö och is och allt det där. Jag tycker om båda men för mig hade hösten gärna fått hänga kvar lite grann. Jag har ju missat hela.
 
Nu ska jag laga svampsoppa kram kram ha det göttKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype