LÄNGE LEVE VI

Hej och godmorgon bloggamigos. Hoppas läget står fint till hos er också. 
 
Här kommer en något enklare statusuppdatering av gårdagen. Det var en ful dag på många sätt. Den var lite fin också. Kanske mest ful. Det är ju ingen hemlighet att jag tycker illa om den politik som Trump driver och att jag vaknade upp till ett utav kanske västvärldens största sjumilakliv bakåt i utvecklingen. Så tråkigt att vara med i en tid där mörker sprider sig som en löpeld. Man hade ju så gärna velat att det var tvärt om. Att folk kysstes på gatorna och tog varandra i händerna istället. Att människor gjorde något så enkelt som att respektera andra människors val och beslut. Men det vänder snart tror jag. Vi är så många som tror och vill det fina. Och länge leve vi.
 
Men som sagt! En del fint också! 
 
Jag mötte upp Elin för att äta lite mat och promenera genom parken. Blir så ibland. 
 
Så här kan en se ut i en tid som denna.
 
Kan hända att det tas en del bilder. Jag är ju sån. Tycker det är en bra grej för det är fint att ha så mycket fint sparat. Fint. Fint fint fint.
 
 
Visst är det en märklig miljö i borås just nu föresten. Snö till anklarna fast än löven inte har lämnat träden. Precis som om vädret inte ens hann med sig själv. 
 
Oavsett löv eller inte så blir en ju rätt kall efter ett tag så jag och Elin tog oss hem till henne för lite te. Vår dagliga dos av slö-häng. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fin och enkel dag precis som jag vill ha det. Idag ska jag tillbaka till mitt favoritjobb på skolan. Jag har verkligen längtat tillbaka. Sedan ska jag till Varberg för att kompishänga och dricka vin. Kul kul ta hand om er precis som ni alltid gör hoppas jag. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype