I EN ANNAN TID

En av de sista dagarna på Gran Canaria spenderade jag med Jill. När man jobbar i ett hotellteam på det sättet som jag gjorde så är det ganska svårt att få lediga dagar tillsammans. Det är ju ofta små team och oftast behövs så många som möjligt på jobbet. Så vi var glada!!! Jätte!!!
 
Vi åkte till den bästa platsen på ön aka Porte De Mogan. Om jag någonsin skulle åka som turist till kanarieöarna så skulle jag åka dit. Det är lugnt och tyst och verkligen en motsats till den annars väldigt skrikiga turismhets som präglar gran canaria hehe. 
 
Vi strosade mest runt. Det är så himla fint här. Påminner om Grekland. Vitt och blått och en del blommor. 
 
Vi handlade små presenter till alla där hemma.
 
Fast jag köpte nästan ingenting. Det slog mig sista dagen. Att jag kanske borde köpa hem något, menar jag. Jag ville köpa fotbollströjor till mina småkusiner bland annat men det är en sån HETS och helt galet dyrt pga all turism. "50 euro" sa mannen i butiken och la amrarna i kors. Jag skrattade. Aldrig i livet. Jag har ju typ fem kusiner jag vill köpa till. Jag log. "I work here", sa jag. Vanligtvis brukar priset halveras om man visar sig jobba på ön. Han skakade på huvudet och sa igen "50 euro". Jag nickade tålmodigt. "yes i understand, but i work here. And i live here." Han såg på mig länge. "50 euro". Han sa det långsamt och spände ögonen i mig och jag gick därifrån. Vilken dåre tänkte jag men det är klart att han kan ta så mycket pengar för en skitig tröja när han vet att turister är som galna i det. Intressant med turism & hur det påverkar priser tycker jag faktiskt men nu känns det skönt att ha kommit ifrån den där hetsen för en stund.
 
Sidospår hehe! Här kikar Jill på nyckelringar.
 
 
 
 
 
Jill!!!
 
Vi satte oss ned och drack sangria i flera timmar med utsikt över stranden och havet. Vi pratade om säsongen och om allt som har hänt. Skrattade mycket. Och så konstaterade vi att den där stunden kändes som en semesterstund. För första gången på en hel säsong så kändes det som om jag var ledig på riktigt.
 
Sedan promenerade vi hemåt. 
 
Jag längtar efter en ny säsong!!!!!!!! Tycker om mitt jobb. Det ger så mycket fint att fotografera och så mycket fint att prata om. Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype