ETT ÅR FRÅN AFRIKA

Tänk att det är ett helt år sedan som jag åkte till Ghana. Det känns som om mitt liv började där någonstans. Ni förstår kanske vad jag menar. Det är klart att jag har haft det kul de andra åren också men det är något annat när man tar studenten och kan börja hålla på med sånt som en brinner för på riktigt. 
 
Ett år har gått fort men jag har hunnit med så mycket och då gör det ingenting att det rullar på i världens fart. 
 
I natt bläddrade jag igenom bilder och insåg att jag hade över 1500 orörda. Jag var tvungen att börja redigera. Här är något annat än de jag har visat förut (som ni kan hitta under kategorin "om resor och platser") men jag tycker om det här mer. Det är bilder som jag inte blev nöjd med först men nu, ett tag senare, så tycker jag att de beskriver det vardagliga och genuina på ett bättre sätt än något jag någonsin tagit i ett land där jag inte själv är en del av det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack och hej nu ska jag jobba på mitt nya jobb. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype