VI BORDE BJUDA IN VÄNNER TILL VÅRA VACKRA SKUMBAD IBLAND

De senaste helgerna har jag åkt till Varberg för att hänga med mina polare Gabriel och Tyra. Mest för att jag just nu tycker om att komma iväg lite grann. Jag vet inte varför men jag är väl rastlös som vanligt. 
 
Här kommer ett par bilder från förra helgen. Varberg såg ut som vanligt såklart. Det var ett tag sedan jag var där nu. Det blir så.
 
Den ena kvällen drack vi vin och åt tacos. Fint. 
 
 
Jag sov på soffan där jag sovit ett par gånger förut. Vaknade upp till det här!!!! Najs!!!!
 
 
Jag och Gabbe åt frukost på torget medan Tyra var i gbg och grejade. 
 
 
 
Sen kom hon tillbaka såklart. 
 
 
 
Det är fint att vara nära havet tycker jag. :) Under kvällen gick vi ned för att kolla läget. 
 
 
Och läget såg ut så här: frost på marken och is på havet. 
Så vet ni det då,
 
 
 
 
 
 
Och på kvällen målade vi naglarna och lockade håret innan vi gick ut och drinkade. Det blev en pirrig kväll på många sätt. 
 
Efter två dagar så åkte jag hemåt för att jobba. Vintern låg fortfarande över västsverige då. 
 
 
Och sen jobbade jag på som vanligt för att helgen efter, alltså helgen som just var, åka tillbaka givetvis. Som sagt kanske jag är inne i någon typ utav rastlös tid men oavsett så tycker jag om det. Och tyra & gabriel är ju så mysiga att hänga med. 
 
 
 
 
 
Och sen gick vi ut och dansade med dokusåpa-kändisar utan att veta om det och skrattade till morgonen. Fin märklig spännande rolig och skrattig kväll. Nu måste jag sova herregud jag är mitt inne i värsta jobbveckan!! kram sov gott 
 
föresten, om någon tycker att bilderna är dåliga så är det för att de är det. Min kamera är trasig av nån anledning så jag får använda min gamla. Då blir det lite grumligt och brusigt fast det kan vara fint det med på ett sätt tycker jag. 
 
ok, nu! godnatt, sov gott!

ETT ÅR FRÅN AFRIKA

Tänk att det är ett helt år sedan som jag åkte till Ghana. Det känns som om mitt liv började där någonstans. Ni förstår kanske vad jag menar. Det är klart att jag har haft det kul de andra åren också men det är något annat när man tar studenten och kan börja hålla på med sånt som en brinner för på riktigt. 
 
Ett år har gått fort men jag har hunnit med så mycket och då gör det ingenting att det rullar på i världens fart. 
 
I natt bläddrade jag igenom bilder och insåg att jag hade över 1500 orörda. Jag var tvungen att börja redigera. Här är något annat än de jag har visat förut (som ni kan hitta under kategorin "om resor och platser") men jag tycker om det här mer. Det är bilder som jag inte blev nöjd med först men nu, ett tag senare, så tycker jag att de beskriver det vardagliga och genuina på ett bättre sätt än något jag någonsin tagit i ett land där jag inte själv är en del av det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack och hej nu ska jag jobba på mitt nya jobb. 

LÄNGE LEVE VI

Hej och godmorgon bloggamigos. Hoppas läget står fint till hos er också. 
 
Här kommer en något enklare statusuppdatering av gårdagen. Det var en ful dag på många sätt. Den var lite fin också. Kanske mest ful. Det är ju ingen hemlighet att jag tycker illa om den politik som Trump driver och att jag vaknade upp till ett utav kanske västvärldens största sjumilakliv bakåt i utvecklingen. Så tråkigt att vara med i en tid där mörker sprider sig som en löpeld. Man hade ju så gärna velat att det var tvärt om. Att folk kysstes på gatorna och tog varandra i händerna istället. Att människor gjorde något så enkelt som att respektera andra människors val och beslut. Men det vänder snart tror jag. Vi är så många som tror och vill det fina. Och länge leve vi.
 
Men som sagt! En del fint också! 
 
Jag mötte upp Elin för att äta lite mat och promenera genom parken. Blir så ibland. 
 
Så här kan en se ut i en tid som denna.
 
Kan hända att det tas en del bilder. Jag är ju sån. Tycker det är en bra grej för det är fint att ha så mycket fint sparat. Fint. Fint fint fint.
 
 
Visst är det en märklig miljö i borås just nu föresten. Snö till anklarna fast än löven inte har lämnat träden. Precis som om vädret inte ens hann med sig själv. 
 
Oavsett löv eller inte så blir en ju rätt kall efter ett tag så jag och Elin tog oss hem till henne för lite te. Vår dagliga dos av slö-häng. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fin och enkel dag precis som jag vill ha det. Idag ska jag tillbaka till mitt favoritjobb på skolan. Jag har verkligen längtat tillbaka. Sedan ska jag till Varberg för att kompishänga och dricka vin. Kul kul ta hand om er precis som ni alltid gör hoppas jag. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype