JAG TÄNKER ALLTID PÅ DET UNDER VINTERN


Något av det finaste med sommaren är att vakna med solen i ögonen tycker jag. Det är inte kul efter en utekväll, när jag kommit hem i soluppgången och inte kan somna mitt i allt ljus, men det är alltid något utav det som jag saknar mest när det blir vinter igen. 

Jaja. :) Hej! Idag är det torsdag och jag jobbar till 14. Jag har sex arbetsdagar kvar som lärare och det känns helt fantastiskt och sorgligt och uppgivet på något vis. Jag har aldrig känt mig så rätt på en arbetsplats som nu. Men jag kommer komma tillbaka till det. Först måste jag bara prova allt annat. :) 

 I helgen ska jag till Göteborg och summerburst och på måndag drar en riktig jobbvecka igång med både betygsättning på jobbet, och en massor av student & balfotograferingar. Jag längtar så!! Har längtar så i över ett år!! 

Vi hörs mer senare. 🔆

EN NY I EN SAMLING


Jag har blivit med polaroid! Känns så himla kul och roligt och jag har verkligen längtar efter en så länge. Synd att det är så dyrt med film, bara. Jag har inte hunnit testa den än. Vill fånga något mysigt & härligt när jag bara får en enda chans. 

Längtar tills något mysigt & härligt händer så jag får prova. 🌿

NU VILL JAG KOMMA IHÅG IGEN SÅ HEJ

Ibland kan jag sakna att ha något att se tillbaka på. Vardagsfoton som i stunden känns rätt tråkiga och meningslösa men som senare blir så himla kul att ha sparade. Så därför tänkte jag börja kika in här igen. Maj är min favoritmånad. Maj och Augusti. Och det är synd om jag inte sparar något alls från årets finaste och mysigaste och härligaste månad, tycker jag. Och dessutom har det mesta jobbet lagt sig för den här terminen och jag ska påbörja något alldeles nytt. Utomlands. För en stund, bara. Det kan vara kul att få skriva om det lite grann och att ha någonstans att ventilera och berätta för annars blir jag helt tokig. 
 
Men det får bli en annan gång för just nu vill jag bara visa vad jag har gjort i helgen. 
 
Jag och Elin åkte till Varberg i lördags. Egentligen för att byta en konsertbiljett, men det gick lagom. Så istället grillade vi i regnet. 
 
 
Sen tog vi tåget mot Göteborg.
 
Vi mötte upp vår polare Gabbe där. Åt på Pinchos och drack lite drinkar.
 
Och jag tog sen nattåget till Varberg igen där jag hängde resten av helgen. 
 
 
Och det var det. :) Vi hörs strax igen. Jag menar det, den här gången!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype