MÄNSKLIG VÄRME SNÄLLA KOM NÄRMRE

 
Hej. Var ett tag sedan jag skrev här nu. Vet inte varför egentligen. 
 
Vet inte riktigt vad som får mig att kika in just nu heller. Vill nog mest hälsa hej. :) Och önska er en härlig lördag! Det vill jag verkligen! Igår åt jag lite mat ute med Jennie. Vi satt mest och pratade om ingenting i ett par timmar. 
 
Ikväll ska jag på konsert! Markus Krunegård spelar här! Så kul! Sist jag såg honom live var i Jönköping tillsammans med Felicia. Ikväll ska jag hänga med Michelle och skrika att mänklig värme gärna får komma närmre tillsammans med Krunegård. 
 
Först ska vi äta. Känns knappt som om jag har hunnit vakna sedan gårdagen men jag ser fram emot kvällen. Och jag är sen som vanligt. Måste duscha nu! Vi hörs imorgon! Hoppas på en rolig kväll för er. Kram kram kram så länge 

EN ROLIG VECKA OCH INTE ETT SKIT

 
Så klockan är 17.12 och jag har inte gjort ett skit med den här dagen. Ibland är det så. 
 
Men! Förra veckan var en jättehärlig vecka. Jag var på föreläsning med Martin Schibbye. Journalisten som fastnade nere i Etiopien tillsammans med fotografen Johan Persson. Har ni koll? Hursomhelst. Jag är så himla fascinerad och imponerad av de båda och har länge sett upp till deras journalistik. Bra föreläsning föresten. "Vi kommer jobba ihop en dag", sa jag till honom. Haha. Varför kan jag aldrig hålla mig från att säga sådana saker!! 
 
Och i torsdags var jag på stand up med en vän i Göteborg. Magnus Betnér. Bra! Och kul! Jag har aldrig förut varit på stand up. Jag har aldrig trott att det har varit min grej och någonstans alltid tänkt att "aaaaldrig i hela livet att jag skulle sätta min fot där." Och så lyckas jag pricka in två stycken på en månad.Haha. I slutet av mars ska jag på Soran Ismael och det ser jag jättemycket fram emot just nu. 
 
Jag hoppas på mycket roligt under den här veckan också. Jag tycker faktiskt att livet känns så roligt just nu. Ibland känns det som motsatsen, det vet ni ju. Och ibland så känns det som om hela kroppen ska spricka och som om en bara vill skrika en stund för att allt känns så himla roligt. Jag är någonstans mitt inne i det sistnämnda och det är jag tacksam över. Mars brukar vara en tråkig månad för mig annars. :) 
 
Hoppas att ni också är det. Glada alltså. Kram vi hörs snart!

SATURDAY FEVER

Idag har jag ätit alla mål mat i sängen tillsammans med Desperate Housewives (JA jag är en av dem som fortfarande ser den serien om och om och om igen). Gott.
 
 
Vet ni vad? Mina vänner är trötta på mig för att jag alltid bjuder på chokladpudding när de kommer hit (hur detta ens makes sense vet jag inte), så idag ville jag göra något annat. :) Vi ska dricka lite vin & drinkar här hemma innan vi går och dansar ute ikväll så jag ville fixa något litet men gott. Och detta! Halleljuah! Det är små kulor av smör. kakao och kondenserad mjölk, rullade i lakritsströssel. Gott och enkelt.
 
 
Och nu, drinkar! Vi hörs imorgon hörreni! Ta hand om er ikväll. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype