TA MIG BARA TILL PARIS

För ett par veckor sedan åkte jag till Paris med Sofia. Vi ville mest kolla läget & dricka vin. Det kan man säga att vi fick hehe. Och jag tycker att det är en fin stad faktiskt. Trodde den skulle vara större och kallare och lite gråare än vad den egentligen är.

Vi strosade runt hela staden. I klackar pga tänkte inte längre än så när jag packade. Men det gick bra och jag gillar verkligen att bara gå och gå och gå och gå och titta på människor och allt annars som finns i städer.

tjena från fönstret bredvid

Vi hade en spännande utekväll på den mest härliga underground-baren någonstans mitt i Paris. Vi trillade in på hotellet tidigt på morgonen. Kul kväll. Gillar den här bilden föresten. Jag knäppte den på två främlingar uppe i Eiffeltornet sent på kvällen när de stod och skrattade åt någonting och bara såg varandra trots att de hade hela Paris under fötterna. Så fina så hjärtat gick sönder om och om igen. 😩

fin resa tycker jag. ❤️ ikväll kollar jag på dokumentären om Olof Palme och den är så där riktigt bra och något som alla borde se men jag kommer absolut inte kunna sova ikväll.

Godnatt

IBLAND VET JAG IBLAND VET JAG INTE

Man kan knappt tro det men då och då händer det att någon kikar in här och då och då händer det att någon undrar över saker. Jag är dålig på att svara. Jag har jämt varit det. Men här kommer ett par ganska maffiga svar till ett par mindra maffiga frågor. Tack föresten för att ni är så snälla mot mig ibland. ♥ jag blir glad.
 
 Marrakech. ♥ Fin stad. 
 
Hejsan!! Varit så himla sugen så himla länge på att åka till Marocko, var det värt att åka dit? Vart bodde ni, vad hette hotellet? Och vad betalde ni? 
Hade blivit jätte glad om du ville svara :D 
Kram
 
Hej snälla fina. Ja alltså, min resa till Marocko blev allt annat än jag tänkt mig. Jag och min polare Sandra spontanbokade ett rum på ett riad (traditionella "hotell" i marocko, väldigt litet och mysigt och genuint och absolut något du ska bo på istället för vanliga hotell eller vandrarhem). Minns inte exakt vad vårt riad hette, men det spelar ingen roll för de flesta är väldigt lika varandra och har samma standard. Åtminstone inne i Marrakech. Vi hängde inne i Marrakech de två första dagarna, men både jag och Sandra är ganska rastlösa (kanske framförallt jag som tillslut klättrade på väggarna) så redan efter två dagar i Marrakech så kände vi att vi ville vidare. Vi lämnade kvar våra väskor på hotellet och åkte istället med ett gäng andra unga härliga + en privat chaufför över 200 mil, över Atlasbergen och ned till Sahara där vi bodde i öknen en natt med nomader. Sedan åkte vi med chauffören hem igen till vårt riad i Marrakech. Vi avslutade med en dagstur till kusten och en sista förmiddag med pizza och drinkar inne i Marrakech igen. 
 
Det här är något av det bästa jag har gjort. Så himla värt att våga sadla om planerna lite grann och åka iväg i den mån en har möjlighet till. 
 
Jag minns inte exakt vad vi betalade. Flyget kostade runt 3000 tror jag. Riadet var billigare. I Marocko är det ganska billigt att leva. Jag skulle uppskatta att jag kanske gjorde åt runt 9 tusen kronor allt som allt. Men då köpte jag också upp halva marknaden och lyxade till det med massage & hammam efter ökenresan. Går nog att komma undan billigare. Absolut värt att åka iallafall om man har chansen. Kram kram lycka till!!! 
 
mitt i atlasbergen. här ser ni också vår lilla minibuss som vi körde runt i. det var najs att slippa den sen.
 
 
 
 
Hej, vill du skriva lite om vad du ska jobba med och också hur du fick jobbet?? Var ska du bo och hur länge ska du vara borta? Du tar så fina bilder! :D
Kram
 
Hej och vad snäll du är. <3 tack. 
 
Jag åker nu på lördag till Gran Canaria för att jobba som reseledare. Det är via Fritidsresor men är anställd av ett bolag som heter Suneo club. Jag kommer vara en del utav the entertainment host och jobba med underhållnign på olika sätt. Jag kan svara mer specifikt på vad jobbet innefattar när jag väl har kommit ned. :) Det är en fastanställning så jag är kvar tills dess att jag säger upp mig (om jag får vara kvar givetvis hehe). Nu är jag mest inställd på att åka ned och testa. :) 
 
 
Hej! Var tatuerar du dig? Jättefin! kram
 
 
Hej. Tack. <3 Jag har provat en del olika. Jag har ju sex olika tatueringar nu och har varit hos 4 olika tatuerare. Min senaste var hos Face It tattoo här i Borås. 
 
 
 
Hej! Ska du resa något i sommar? Vad har du för tips på resa om man vill åka iväg en vecka med sina vänner i sommar? Det ska vara ganska billigt men vi vill ändå inte ha den typiska charterresan. 
Du tar så fina bilder!!
Vore kul om du svarade. :D kram
 
Hej. tack snälla. <3 I sommar ska jag inte resa något, utöver resan i jobbet. Men i höst & vinter vill jag åka iväg på något kul och någonstans där jag inte varit förut. 
 
Åk någonstans i Europa. Det är nog finast på sommaren. Jag hade nog valt Grekland. Ni behöver ju inte nödvändigtvis lägga er i solstolen hela veckan, utan ni kan ju resa runt på ön. Ta med er en ryggsäck bara och hyr motorcyklar. Det verkar ballt och lite mer levande än att bara hotella vid poolen. Santorini verkar så himla fint tycker jag. :) Dit hade jag velat! Kreta & Kos är ju jättefina öar också, även om jag tycker att Kreta är lite väl turistinvaderat. Annars kan ni ju köra en kort båtluff. Kanske två dagar/ö. Det blir kanske lite jäktigt men ni får ju se massor med mer av allt det fina och härliga!!! 
 
Hoppas att ni får en fantastisk resa oavsett var ni åker. <3 jag är avundsjuk. 
 
Hur kom det sig att du åkte till Ghana av alla länder? Var du aldrig rädd? :) jättefina bilder! kram
 
Hejsan. Min polare Julia hade jobbat där nere i tre månader. Vi bestämde strax innan hennes avresa att jag skulle komma ned och backpacka. Det var så najs verkligen. Helt fantastisk resa. Jag var rädd ofta men allting ordnar sig. När en är ute på det sättet så måste en våga lita på att allting ordnar sig. Det lärde jag mig verkligen då. Dessutom hade jag min KLIPPA I LIVET aka Julia som var lite mer rutinerad på just Ghana. Det gick fint. 
 
 
 
 

MIDSOMMAR OCH ALLT JAG ÄLSKAR

Vi firade midsommar vid kusten i år igen. Gabbe har ju en så fin stuga där och vi var ett kul gäng som mest grillade och skålade under hela helgen.

Fina fina fina fina

Vi gjorde kransar förstås. Så här såg jag ut med min. :)

Massor med grill givetvis och jag måste bara nämna kort hur NAJS väder vi hade!!! Det händer ju inte!!! Strålande sol hela dagen!!! Kul tycker jag.

Hinner bli en del häng på klipporna haha. :)

Allt var så fint!!! Så fint ordnat och så fint allt blev.

Vi körde gärnet redan vid torsdagskvällen med nakenbad mitt i natten och dans i stugan. Somnade mysigt den kvällen till snarkningar och morgonsolens ljusstrimmor på den tapetserade väggen vid våra fötter.

Natten efter promenerade jag halvt ihjäl mig. In till stan och tillbaka och över klippor och jag och Sofia somnade vid havet och vaknade av att solen höll på att gå upp.

Nu är det ett par dagar bara tills jag åker utomlands för jobb och jag är glad att jag fick avsluta mina sommarveckor här hemma på det här svinhärliga sättet för nu kan jag sitta resten av sommaren nere i Spanien och skratta åt hur najs allt blev.

Ja så att. Vi hörs kram kram

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3