GILLAR ATT LEVA

Vi bor granne med ATLANTEN (sry sry skrev först medelhavet. solen gör mig knäpp här) så vi brukar gå dit på rasten.

 

Jag gillar att leva här. Jag känner mig hemma nu och veckorna går så himla snabbt och snart är jag hemma igen (i november).

På bilder ser ni världens bästa ställe och världens bästa Robin och världens bästa Juan som jag jöbbar med. Hänger med. De är mysiga och snälla så därför umgås vi 24 timmar om dygnet.

SOMNA VAKNA SOMNA

Ledig igår och somnade på stranden. Det är härligt och det låter kanske ännu härligare men jag tycker inte om att vara ensam ledig här för då längtar jag hemåt för mycket.

Idag ska jag åka till staden bredvid med en tjej jag bor med och vi ska mest strosa runt och se vad som händer.

ARBETE

Är mitt i en ordentlig arbetsvecka just nu. Jobbar hela dagar (12-timmar-ish). Kul oftast. Nästan alltid. Igår jobbade jag i cirkuskläder i 30 graders värme och jag skrattar mycket och mår bra och äter god mat och sover aldrig och kramas med barn och springer varv efter varv i barnpoolen här på hotellet och pratar spanska och pussas på kinderna och köper för många skor och dessutom äter jag vofflorna på cafét här bredvid alldeles alldeles för ofta.

Långt kvar tills jag är ledig igen.

Puh.

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3