EN SÖNDAG SENARE

Hej söndag! Vad kul det ska bli med en ny vecka, tycker jag. Det känns faktiskt så. 
 
 
Det har varit en fin helg, det har det. Igår mötte jag upp en vän för en drink och det var himla kul. :) Vaknade lite trasig i morse. Sedan jag har fått regenbundna arbetstider (när jag jobbade inom vården så hade jag ju inte det), så har jag så himla svårt för att sova ut på morgonen. Jag vaknar alltid fit for fight runt åtta, absolut senast, och sedan har jag svårt att somna om. Typish. 
 
Jag har blivit med kaktus! Jippi!
 
 
Och jag själv är randig.
 
Nu ska jag packa ihop mina grejer för att spendera lite kvalle-tid med Jennsan! Vi ska äta tacos, dricka vin & ha hemmaspa. Kramsi kramsi så länge.

JAG ÄR VEGETARIAN

 
Ni som har följt mig länge länge länge vet att jag har käkat veggo i drygt fyra år tidigare. Jag började när jag var 14 och slutade förra hösten på grund av lite allt möjligt. MEN att äta veggo är det bästa beslutet jag tagit och nu har jag börjat igen. Känns skönt. För mig känns det jobbigt med hela köttindustrin. Mycket sköts så himla snyggt, men dessvärre ser inte djurens levnadsförhållanden så fina ut överallt och jag känner inte att jag vill bidra till den industrin helt enkelt. Dessutom känner jag mig bättre i kroppen av veggomat, och det är (såklart) väldigt mycket bättre för miljön.
 
Och börja nu inte med "JAHA men om du nu vill vara så miljövänlig, varför flyger du utomlands då?". Det är ju tyvärr ganska svårt att ta bussen till Ghana men det är så himla enkelt att börja äta miljövänligt ett par gånger i veckan. En behöver ju inte rädda världen, men en kan göra något litet iallafall. Och att tänka över vad vi äter är ett så himla gott steg åt rätt håll, tycker jag. :) 
 
Om ni bara visste vad jag riktigt LÄNGTAR efter att få börja laga massor av god veggomat. Ser så mycket fram emot det. Ska försöka skriva lite om det här då och då. Jag vill visa att det inte alls är krångligt eller äckligt med köttfria middagar. Tvärtom! Verkligen! 
 
Finns det kanske någon av er som har bra ideér på recept? :)) 

EN FREDAGSKVÄLL OCH EN DRINK SENARE

 
Hej hej hallå! Här är jag idag! Jag älskar att det har varit solglasögon-&-hatt-väder idag. Nu längtar jag ännu mer till att den riktiga våren ska anlända så att en kan få gå klädd i lite lättare kläder igen. 
 
Ok, den här helgen har varit jättebra! Hitills! Bara lördag! Halva helgen kvar! Jippi! Igår kom Ellen, Sandra & Sofia hit för att dricka vin och senare dansade vi i Göteborg till tidig morgon. En jättekul kväll och det var verkligen värdefullt att få spendera en kväll med Ellen eftersom att hon så snart åker tillbaka hem till Schweitz. 
 
Idag vaknade jag faktiskt runt åtta. Jättetidigt och jag har alltså sovit ett par timmar bara. Typ tre. Men det gör inget för jag fick carpa lite sol under förmiddagen. <3 Ikväll ska jag till Borås för att ta en drink ute. Jag tror och hoppas på en bra kväll. :) 
 
Ta hand om er så länge så hörs vi imorgon igen. Kram kram hörreni.
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3