OCH DET VAR BARA DANS! DANS! DANS!

Tiden går som den aldrig någonsin gjort förut. Det var längesedan jag kände att den bara rinner iväg. Mellan fingrarna på något vis och jag hinner knappt fånga något av den. 
 
Jag har börjat på mitt nya gamla jobb. Som lärare. Jag älskar det ni vet det. Jag vet det framförallt. Det är mycket jobb och det är precis vad jag behöver och längtar efter just nu. Att få lägga allt mitt engagemang på något så fint och viktigt. Tänk vilken tur jag har som får jobba med något jag brinner så för. Vad glad jag är för det. 
 
Något mer jag brinner för är fotografering som ni vet. Jag plåtade lite häromdagen. Det blev inte alls bra så vi ska ta om det i veckan tror jag. Mycket inför julen nu. Folk vill ge bort fina bilder i julklapp. Det förstår jag för vem blir inte glad av det egentligen.
 
 
 
Och så var jag på håkan!! Vad kul!! Tänk att det var min femte konsert med honom och om bara ett par dagar ska jag på min sjätte. Den här gången var jag där med Elin, Tyra, Sofia och hennes polare Linnea. Vad kul tycker jag! Först drack vi lite vin i Sofias lägenhet och sen promenderade vi genom staden från konserten till min favoritbar på andra lång där vi åt lite natchos & guacamole + drack någon typ utav öl som jag, faktiskt, tycker om. Kul kväll. 
 
 
Min decembermånad ser hitills ganska smäckad ut. Jag jobbar ihjäl mig vilket jag tycker om mycket mycket men förutom det så kommer min polare Jill hit en vecka. Cirka det roligaste som kunde hända just nu. Vi bodde ju tillsammans i spanien och jag ser verkligen fram emot att få träffa henne igen. <3 Hon är härlig och det ska bli kul att få visa henne livet här också. 
 
Vi hörs snart tycker jag! 
 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype