INGET KAN TA SLUT NU

Hej och hallå! Det har inte varit en lugn stund hos mig på länge nu. Kul! Tycker jag! 
 
För cirka 1,5 vecka sedan så hämtade jag upp min polare Jill på flygplatsen. Vi bodde ihop på gran canaria och jobbade på hotellet tillsammans. Hon kommer ifrån Tyskland och det är så himla kul att hon kom hit och hälsade på lite grann. 
 
Det var hennes första gång här i sverige så vi hängde runt på alla möjliga ställen. Åkte runt mellan alla städer som finns, känns det som. Åtminstone hann vi med Gbg och Varberg och Ullared (hehe) och Borås givetvis och så Jönköping. 
 
På gatorna i gbg. 
 
Vi hann med lite vin mitt i allt. Dansade till långt in på natten innan vi somnade på en soffa hos en polare.
 
Vi högg julgran! Givetvis! 
 
 
 
 
Och sen åkte Jill hem och vi klädde granen här hemma. 
 
 
 
 
I veckan var jag och mina föräldrar i Malmö för att se på Håkan. Mysigt! Vi hade sittplatser och satt nästan längst upp. Jag har ju alltid stått vid scenen förut så det var najs att se allt ovanifrån också. Innan konserten käkade vi lite mat och så drack vi vin. En fin kväll. :)  
 
Jag åt veggoburgare. 
 
Jag och min mamma.<3
 
Och tänk att det redan är julafton igen. Snart, alltså. Ikväll hänger vi framför bingolotto givetvis. Vi hörs en annan kväll! God jul hörreni, ta hand om er och de ni tycker om. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype