FAST HÄR ÄR DET ANNORLUNDA

Vissa dagar är finare än andra. Så är det nog för alla. Fast här är det något annorlunda. De flesta dagarna är väldigt fina och jag älskar att jag skrattar tills tårar varje dag. Och jag har så sjuka fantastiska härliga underbara polare här. Man blir som en familj tillslut när man jobbar 12 timmar om dagen med varandra. Och efter jobbet brukar vi hänga också. Ta en öl (obs läs vin med Sprite) på baren bredvid. Ibland käkar vi pizza. Ibland hänger vi bara på stranden.

Och häromdagen var en sån dag. Strandhäng på rasten alltså. Jag och Juani tog hans moped ner till havet. Jag var nära döden cirka fem gånger men det var kul och det var längesen jag åkte någonting över huvudtaget för vi går och går och går bara jämt!!! Kul.

Jag vet inte varför men jag har blivit så dålig på att hitta ord för vardagliga stunder. Vet liksom inte vad som finns att säga. Eller det finns massor, men vet inte hur jag ska säga det.

Så jag säger inte så mycket utan låter detta mest bli lite bilder och så får det vara med det.

Veckan som kommer ska bli spännande. kram vi hörs snart

SOM VANLIGT GÅR TIDEN

"Jag har allt jag förut önskat och nu önskar jag allt jag förut haft. Ständigt en konsekvens av det rastlösa blod som jag behöver bråka med igen.

Jag längtar efter det som förut fick mig att pirra och jag längtar efter det som kommer kittla mig sen.

Som vanligt går tiden och som vanligt går jag sönder med den."

JOBBA HÄR OCH HUR OCH ALLT DÄR I MELLAN

Vad jobbar du med?
Jag jobbar i the animation team på Gran Canaria. Så om dagarna är jag med och anordnar aktiviteter för gästerna. Oftast barnen pga jag älskar det. Men det skiftar. Till hösten kommer jag att köra vattengympa & liknande för de vuxna också. Det är kul! Verkligen! Jag älskar mitt jobb! Om kvällarna har vi minidisko för barnen och någon typ utav show för de vuxna. Oftast är det olika typer utav dansshower, men det är också gameshows där vi använder publiken på scenen. 😊 Kul och utmanande för mig verkligen. Jag har ju aldrig dansat på det här sättet förut.

Hur fick du jobbet?
Jag sökte det i höstas någon gång. En söndagförmiddag när jag kände mig trött på tillvaron hemma. Mina polare var ju ute och roade sig i andra länder och jag var less på jobbet jag hade. Efter ansökningen så fick jag gå igenom en process med olika tester och prov via internet. När jag hade klarat dem så fick jag åka upp till Estockholmo för intervju. Sedan ringde de i våras någon gång, men jag åkte ju ned först i juli. Det är en lång process men det är inte omöjligt!!! För mig kändes det alltid så långt bort. Som något på gränsen till det-kommer-aldrig-hända-mig. Är man intresserad så ska man verkligen söka. Hotell behöver ofta personal! 😊 Har ni fler frågor om ansökningsprocessen, fråga mig!! Det är världens bästa jobb! Jag vill att alla ska prova!

Vad tjänar du?
Jag tjänar verkligen precis så att jag klarar mig. Det här är inget jobb man blir rik på haha.

Hur länge stannar du?
Mitt kontrakt går ut i slutet på oktober men vintern är ännu ganska osäker. Jag hoppas på att få stanna kvar här ännu en säsong. 😊

Vad är det bästa respektive sämsta?
Det bästa är verkligen att det utmanar mig så mycket. Jag får en kick av att varje morgon vakna och känna att mitt jobb verkligen kräver något från mig. Jag kan inte slöa mig igenom. Gästerna är fantastiska och det är härligt att alltid få träffa glada, trevliga och mysiga människor. Folk är glada på semestern! Jag har ju också lärt känna några best budds här aka polare for life och dessutom lärt mig att förstå spanska. Det är nog alltid givande att prova att bo utomlands om så bara för en stund. Språket är tvunget att utvecklas och det gillar jag. Dessutom skrattar jag så att jag gråter här varje dag. Jag har alltid roligt.
Det sämsta är att jag är ungefär en hel kontinent ifrån alla där hemma. Det går ju inte att komma ifrån. Men vi pratar ofta. Jag kan ju inte stanna hemma bara för att jag är rädd för att sakna. Jag vet ju att de finns kvar när jag kommer hem igen.

En del utav mitt team (❤️❤️) samt en gäst, längst till vänster.

Undrar ni något så feel free to ask. Kram kram vi hörs snart igen

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype