BÖCKER OM RESOR

 
 
 
 
 Jag bestämde mig för att göra en fotobok över alla resor jag gör. Får se hur länge jag orkar hålla igång men tror att det kan vara roligt att ha alla samlade senare. :) Jag började med studentresan till Kos. Mest för att se hur resultatet blev och prova på det. Och jag är SÅ nöjd!! :) Omslaget är så fint. Och bilderna blev i bra kvalle (önskar bara att jag hade förstorat dem lite mer så det hade blivit ännu bättre) och den var dessutom supersmidig att göra. Priset: Strax under 300. Kan vara värt tycker jag. Men sen gillar jag ju fotoprodukter och är inte ute och reser så värst mycket så det blir ju inte så mycket pengar i längden. 
 
Någon behöver byta vattnet i vasen ser jag nu.
 
Oavsett! Jättenöjd. Sitter och redigerar färdigt bilderna från Kreta nu så att jag hinner göra en fotobok av den innan jag åker till Ghana. Kram och hej och ha det gött så länge.

VARDAG JAG ÄLSKAR DIG MEN IBLAND INTE

Vardagen. Jag älskar dig men det finns ingen som gör mig så rastlös som du. Den senaste tiden har jag varit dålig på att bara andas ut och ta det lite lugnt. Har känt mig stressad över vad jag ska göra härnäst. Har kliat i fingrarna efter ett projekt eller jobb att ta tag i. Något som får mig att brinna. Som gör mig sömnlös om nätterna för att jag inte kan släppa tanken. Behöver något att längta till, något som kräver lite grann utav mig. 
 
Pappa bara skakade på huvudet och sa att jag måste chilla ned lite grann. Så det ska jag försöka med nu. Men jag fungerar så. När jag inte har en utmaning framför mig så blir jag rastlös. Och jag blir inte bekväm i vardagen. Snarare kliar det i kroppen efter en förändring så fort rutinerna börjar bli för långdragna. 
 
Jag chillade ned. Hela eftermiddagen chillade jag ned och tog det lugnt men nu får det vara bra. Jag sitter och spånar på hur jag ska öka fotojobben. Så jag beställde hem stora posters. Ska visa er när de kommer. Och jag tänkte ut och gå en snabbis nu innan jag ska iväg till VÄRLDENS bondgård för att skriva ett reportage. Kul!! Sen ska jag hinna med en tur in till Borås för att köpa kameratillbehör. Lutar åt en blixt. Ikväll är det jobb som gäller. 
 
Lite bilder ifrån igår.
 
Jag tog en promenad.
 
 
Jag har lagt i en kopparröd ton i håret. 
 
 
Fick hem en sååå fin förstoring från ett fotojobb jag gjorde häromveckan. :)
 
 
Passade på ett fotografera hösten!!
 
 
 
Just det, köpe en kaktus också. Häromdagen var jag och hämtade ett växthus i världens ände. Ett litet växthus alltså. Ska visa. Kaktusen fick flytta in iallafall.
 
 
Ha det gött!
 

TANKAR NÄR MAN ÄR LEDIG OCH INTE LEDIG

 
Hej!! Hur är läget hos er idag? Min dag består verkligen bara utav jobb. Är ledig någon timme nu mitt på dagen. :) Men det känns inte så jobbigt! Imorgon är det bara tre veckor tills jag åker på resa till Afrika och när jag kommer hem är det redan första advent. Och sedan jul och hela köret. Man får tänka så om man ska få dagarna att gå runt när man har många arbetstimmar framför sig. 
 
Jag går som i ett konstigt virr utav förväntningar och planer för tiden som komma skall. Med studenten kom det nästan extensionella frågor. Vem är jag? Vad är det egentligen jag vill göra? Haha. Jag som annars har svårt att planera helgen. Jag har en sådan lång lista. Så mycket jag vill göra. Jag tror att jag mest kommer att få blunda och boka ungefär. Det får bli som det blir. Inte tänka för mycket utan bara åka iväg lite grann och se hur det känns. Man kan alltid ångra sig. Verkligen alltid. Åka hem. Flytta, byta jobb. Göra slut. Bättre att bara köra för det går ofta att förändra om allt skulle skita sig. 
 
Det tänker jag på nu när jag går tillbaka till jobbet. Det, och att jag önskar att jag var lika ledig som många av er är denna helgen. Äsch. Och att jag vill skriva en bok. Får ta tag i det. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype