Mot GhanaNu åker jag mot Ghana! Har resfeberns mamma. Har varit jättenervös och orolig utan någon egentlig anledning. Taggad ändå någonstans. 

Hoppas ni får ett par bra veckor så hörs vi snart igen! Kram och kram och kram på er. ❤️

JAG GÖR ALLT SEN ISTÄLLET

 
 
Hej! En sån här dag i dag. Mycket som ska göras men det är så kul!! Skriva, redigera bilder och så försöker jag samtidigt hinna måla lite grann mellan varven. Det inspirerar mig. Jag hinner lugna ner mig och ladda om på något sätt.
 
Det som görs idag är främst ett reportage. Var på en gård häromveckan och skrev lite grann. Borde komma upp i slutet på november. :) Samtidigt pysslar jag ihop en fotobok om Kretaresan. Målar som sagt. Redigerar bilder som sagt. Samtidigt lagar jag mat och tänker att jag snart bara släpper allt och går till gymmet.
 
Jag går nog och lägger mig istället.  
 
JA JA jobb ikväll åtminstone. Imorgon har jag lång sovmorgon. Jippi! Hörs sen! Kram och hej!
 

EKSTRÖM FOTOGRAFI

 
Följer ni min facebooksida? Det vore skitkul!! Och jag vill verkligen tipsa er med fotointresse att skapa en sida på facebook. Bilderna sprids så fort och du når ut till jättemånga. Att starta den här sidan är det bästa jag har gjort gällande fotograferingen för det rullar in jobb nästan hela tiden. :) Jag är så glad och tacksam för att många gillar mina bilder så att jag har möjligheten att jobba med det jag brinner för. Men det vet ni nog redan vid det här laget.
 
Här får ni en direktlänk. Kram och hej!!
 
 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype