THE BEAUTY OF GREECE

Okej! Så här kommer lite mer Grekland!
 
Jag kan börja med att visa hotellet under kvällstid. Inte illa va? Här låg vi om dagarna och solade och på kvällarna drack vi "pink lady" och vin. Gratis drinkar. Typ. Goda! Jag tror jag drack runt femtio pink ladies på hela resan. Om femtio ens räcker till. Jag vill aldrig mer ha en sån drink iallafall men just då var det himla gott!
 
 
Några utav mina favorittjejer i hela världen. ♥ Och snygga är de också!! I bakgrunder ser ni vår morgonutsikt påväg till frullen. Hela Kos stad. 
 
... Okej, nåja. Här är en något bättre bild på morgonutsikten. 
 
 
Visst sa jag att vi drack champange? 
 
 
Jennie Balk är så fin!! 
 
 
 
 
Som jag har sagt tidigare så åkte vi in till torget för fika och strosande. Mysigt. Vi hamnade på ett café intill havet där servitrisen pratade svenska. Här är bild på Emelie också!
 
 
Som jag sa, en del hemösa katter. Överallt. Många katter med hem också. Men mest hemlösa. Tråkigt!!
 
 
Jag sa ju att det var mysigt!
 
 
Jag sa också i förra inlägget att vi åkte båt. 
 
 
 
 
Och att vi ibland stannade för att köpa krimskrams. Eller sa jag det? Hursomhelst. En del krimskrams blev det trots allt. Jag köpte en drömfångare blandannat. 
 
 
 
Avslutar med en bild på mig, Jennie & Emelie vid vår pool! 
 

TRÖTT & BRA MATERIALIST

 
 
 
Hej! Vad trött jag känner mig idag. Precis som om någon har pressat ur all min energi som om jag vore en tvättsvamp. Jag har gjort mycket idag faktiskt! Och mest kul grejer! Bland annat har jag gjort min sista opponering i hela gymnasiet (och sista arbetet? tror jag?), jag har handlat skorna på bilden över. Jag har varit och provsminkat mig inför balen och ikväll ska jag äta thaimat. :) 
 
Bra dag alltså! Men trött också. Ska bli skönt att somna ikväll. Men först: packning inför min hotellhelg i göteborg!! Det är summerburstfestival & Ellinor som väntar. Hehe. Så kul. Har ni sett min nya tshirt föresten? Den kommer ifrån Vero Moda. Fint med mönster. Det vet ni att jag tycker!
 
Snart blir det mer bilder från Grekland... :) Ha det gött tills dess.

KRÖNIKA

 
 
Hej!! :) Hur är läget? Jag tänkte visa er min krönika i veckans STT. Jag har ju pratat om den lite, och här är den! Den kommer ut i den fysiska tidningen på torsdag. Imorgon alltså. Kika då! Det är häftigare att se det i tryck. Här kan ni klicka om ni vill läsa den. 
 
Idag är det jobbdag! Vi hörs sen. Kram & hej!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype