LISA & ROBBAN WEDDING

Här kommer första gänget bilder från bröllopet jag var på i helgen. 

Lisa & Robban. Ni slog alla snygghetsrekord och var så fina!! Tusen tack för en jättefin bröllopskväll. ❤️

"All of me, loves all of you. Loves 
your curves and all your edges, all your perfect imperfections"

GIRLS GIRLS GIRLS

Vickan grillmaster. Som oftast. Och som oftast började min mat att brinna MEN uppbrunnen ost & grillkol smakar ok det med. 

Någorlunda hittills ätvänligt kött. 

Jennie the happiest

Alternativt jag:)Jennie the poser.Hej!! Visst sa jag tidigare att vi hade grillkväll häromdagen med mina tjejvänner? Hursomhelst, det hade vi! Jättekul kväll, mysigt att träffas. Och kul att alla faktiskt kunde trots att vi tokjobbar. 

Om någon månad kommer vi splittras ännu mer när typ hälften av oss flyttar utomlands. Till olika ställen. Kul men sorgligt på samma gång. Jag försöker se det som att det kommer bli ett skitbra tillfälle att resa runt i världen och hälsa på mina kompisar där de är. ❤️ Alla sa till mig att "dina gymnasievänner kommer du aldrig mer träffa" och att det är givet att vi kommer tappa kontakten. Det känns jobbigt att tänka så. Jag tror säkert att jag har en annorlunda kompiskrets om ett år men en del utav de som jag har träffat under de här tre åren är riktiga queens som jag aldrig vill bli av med. 

Jaja.

Igår var jag på bröllop! 1000 bilder. Bokstavligen :) och imorgon ska jag till Göteborg med Vickan! Kram hade gött.

SILVER PÅ SVART MED VIRUS

 
 
 
Hej!! Tänkte bara springa in här och visa upp gårdsgens klädsel. Vi hade grillkväll med tjejgänget. Supermysigt. Har mer att visa därifrån! Skorna kommer ifrån Nelly.com, tröjan från Gina Tricot. Fint med silver. 
 
Min dator har blivit helt virusfylld. Helt konstig. Stänger av sig själv, kastar reklam på mig och hänger sig. Jag har köpt en ny dator som kommer på tisdag. Tills dess kan det bli lite struligt med att uppdatera bloggen. 
 
Kram på er!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype