NY VIDVINKELSom heltidsjobbande hobbyfotograf så finns det plats för objektiv. Hehe. För ett tag sedan köpte jag detta, ett objektiv från Tamron med vidvinlelsperspektiv. 10-24. Det är en rätt saftig vidvinkel där du kan få med det mesta och jag är supernöjd!!! Det finns ganska många tillfällen där vidvinkel kan vara bra. Om du ska ut och resa kan det vara kul att få med mycket miljö, fotograferar du bröllop så kan det vara fint att få med hela festasalen eller alla i publiken i kyrkan tillexempel. Eller vid selfies. ;)

Har du redan ett bra "all around objektiv" som du trivs med och som du använder till vardags så rekommenderar jag att satsa på vidvinkel sedan!! Oftast ligger dem ganska högt i pris så ett billigare märke kan vara värt att satsa på. Det är ändå lika bra. :)

Är SÅ tacksam att jag får möjligheten att syssla så mycket med mitt största intresse. Kan inte säga det nog!! Och ikväll ska jag få ägna mig åt mitt näst största - vin och grillning med tjejerna... :)

Vi hörs snart! Hoppas på en spännande måndag för er. :)

RAINY FEATHERS

 
 
 
 
 
Vilket höstrusk det är utomhus idag. Rätt så tråkigt. Känns som att hösten snart är här på riktigt och att vi knappt fick någon sommar i år. Jaja! Vädret är väl det sista man kan göra något åt, antar jag. Bättre att försöka anpassa dagarna efter vädret istället för att bara sitta och se sur ut när det regnar. 
 
Jag gör nog visserligen båda delarna idag. Jag har haft så jäkla (!) ont i magen inatt att jag känner mig helt slut idag. Lite sömn. Oroligt. Usch. Men jag tar igen mig på soffan. Kollar på desperate housewives och redigerar bilder. Äter glass. Och verkligen älskar hur regnet slår mot fönsterrutorna! Det är ju så mysigt. 
 
Tänkte tipsa er om linnet på bilden ovan. Kostar 49:- från H&M och finns i fler fina mönster. Jag tyckte om fjädrarna. Fin modell och kommer att vara skönt under de (kanske) varma dagarna i augusti. ;-) 

PAINTED LEGS AND OMBRE HAIR

 
 
Matchar till svart hatt. :) Byxorna kommer ifrån en liten butik i Grekland och kappan från Lager157. 
 
Färgade håret häromdagen föresten. Lite mörkare i grunden bara och svag, svag ombre. För att få en naturlig och mjuk ombre så lägger jag bara i mörkare bas i hårbotten i mitt solblekta (nåja, så pass bleknat det har hunnit bli under de här tre soldagarna) hår. Slipper ljusa upp något & slipper därmed samma slitage på håret som om jag istället hade ljusat upp topparna. Jag antar att det fungerar så iallafall. Rätta mig om jag har fel. Jag är inget vidare på hår. :) Visserligen funderar jag ändå på att gå till frissan för att ljusa upp topparna lite grann. Inte mycket men bara någon nyans.
 
Frisören. Jag har inte varit där serdan jag var elva och det är ett par år sedan. Det var till skolavslutningen i femman. Jag hade taggat en stor hårförändring i veckor men jag la i så svaga slingor i håret att inte ens mamma såg någon skillnad. "Du har ju inte alls varit hos frisören" sa hon. Jo, sa jag och grät besviket. "Ojdå" sa mamma och sedan ville jag ha en skitful näthatt på huvudet under skolavslutningen men mamma sa nej (tack mamma!). 
 
Hoppas på en fin vecka för er.:) Kram!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3