JAG IDAG

 
Det här är jag idag. :) Köpte linnet igår på Gina Tricot. Tips! Så enkelt och fint och går ju att använda till det mesta. Det kostade bara 49:- och fanns i flera olika färger. :) Jeansen är lite äldre, minns inte ens var de är köpta. 
Idag har jag tagit en snabbfika hos Ellen samtidigt som hon sydde upp mina byxor. Hon läser ju en sykurs i Schweitz men det slutade ändå med att hennes mamma fick hjälpa oss haha... Det blev jättebra hursomhelst och nu är jag superduperredo inför imorgon. 
 
Idag: Redigera bilder. Bildhantering bildhantering bildhantering. Jag köpte photoshop elements häromdagen som jag har krigat med en stund nu. Och snart ska jag till jobbet. Kram kram vi hörs snart igen! 

EN KALL

 
Vilken kall dag det är. Jag fick skrapa bilen i tjugo minuter i morse (visserligen för att jag sitter i femton och tror att det ska hjälpa med lite varmluft innefrån) och så insåg jag att min tjockaste vinterjacka inte är tillräckligt tjock. Tycker om det än då på något sätt men jag längtar efter värme ännu mer. 
 
Hej föresten! Idag är det jobb som gäller för den här. Ett lite längre pass men det känns inte jobbigt alls. Jag har bara tre pass kvar på jobbet som heltidsanställd så jag passar på att ta vara på tiden med de äldre. :) Ikväll ska jag visa er lite fler favoriter från Ghana. Insåg att jag hade över tre tusen bilder kvar som fortfarande låg helt orörda. LÄNGTAR efter att få redigera i natt!
 
Kram och kram och kram
 

INTE LÅNGT BORTDe dagarna då jag jobbar mellan 13.00 till sent på kvällen så gillar jag att komma ut lite på morgonen. Har en sååå fin promenadsträcka bara tio minuter från mig som jag brukar gå ibland när det är fint väder (och fult väder med för den delen). 

Tog med hunden idag och stannade för att knäppa lite kort på djuren ovan. Elvis drog iväg som fasen och jag gled efter kopplet över isen på parkeringen och slog mig så hårt i ryggen att jag blev sur och åkte hem. 

Ikväll är det jobb alltså, & ska på aw hos Jennie lite senare. Byter nog ut vinet mot te och laddar upp inför nyårsafton istället. 😉 Föresten behöver jag skaffa något att ha på mig tills dess. Har en klänning som jag funderar på att våga vägra, och köra på byxor istället. Hmm... Problemen blir bara större och större här borta hos mig känner jag. :) Kram så länge!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype