EVERYTHING IS BLACK AND WHITE


Jag har tatuerat fötterna. 

Jag vet inte vad det är med mig och "komma på något och göra det dagen efter". Det är alltid så. Om jag får en ide så vill jag göra den nu. Om jag kommer på ett projekt så vill jag börja med en gång. Vill jag tatuera mig så gör jag det. Alldeles precis just då. Sen kommer alla som inte är lika dana och "du kan ångra dig!" & tjöt tjöt. Ja visst! Det kan jag! Men om jag ska tänka så, då blir aldrig någonting gjort. 

Givetvis tänker jag över tatueringar en eller åtta gånger extra, det är inte så jag menar. Det är snarare impulsen av att "jag gör det nu!" som alltid kommer över mig. En utav mina bästa och sämsta egenskaper är att jag är ganska oplanerad men jag tycker om att ha det så. :-)

Jag gjorde dem för ett tag sedan hursomhelst och är jätteglad!! :) 

För övrigt: 
Ledig idag. Inte gjort så mycket mer än att äta sushi & vårrullar och kollat på gamla avsnitt av solsidan. Hmm... Vad mer? Höll på att skita på mig när jag ringde angående visum idag. Nära 3500 för ett visum i två veckor?! Va? He he, just det, sa jag till Jonathan som satt i kundtjänsten. "Jag skojar inte. Det ska skickas till Danmark och därför blir det så dyrt", svarade han tonlöst. Jaha. "Alternativt kan du ju åka tåg till Danmark och gå till ambassaden och vänta där i tio, eller säg 14, dagar." Aldrig i livet, tänkte jag och beställde hem ansökningspapprerna. 

Nu är jag på väg:) Ska bli roligt. Berättar mer imorgon efter jobbet. Kram & ha det gött höreni!!

PICTURES AND TRAVELS

 
 
 
 
 
Jag fick ett staffli av en vän för ett tag sedan. Så fint!! Och så bra att ha. Om man vill måla eller så. :) Tusen tack för det. (♥!!)
 
Nålade föresten upp lite bilder från bal & student & andra roliga stunder på väggen. Där sitter de lite blandat med andra bilder. Tidsningsartiklar som jag skrivit också. Bra med inspovägg när man har lite dött med idéer. På tal om tidningar så har jag ett spännande porträtt på G med en musiktjej härifrån!! Jätteroligt. Vi ska träffas snart för att prata lite grann och sedan borde det komma i tidningen om någon vecka eller så. 
 
Annars då? Idag har jag gjort följande: 
 
1. Jobbat. Kul på jobbet idag. Har skrattat mycket! Man har många roliga konversationer med äldre människor. 
2. Fikat. Kladdkaka tillsammans med Julia. Mysigt att träffa henne lite extra nu innan hon åker iväg på långresa nästa vecka. 
3. Planerat en egen resa!!! En livsfarlig. Jag ångar mig varannan sekund och håller på att skita på mig så fort jag tänker på den, så nervös är jag. Tillsammans med Julia. 15 november. Jag ska berätta mer i helgen när jag har lite mera tid!
 
Ha det gött så länge! Och ha en rolig helg. Kram på er!

KELVIN

 
 
 
 
 
 
 Fina Kelvin och Nelly. 
 
Fotojobb häromdagen. Kul med barn!! Jättefint ljus och jag har många andra fina bilder. Kelvin är ju så charmig också!! Världens sötaste lilla kille. :) Har ni någon favorit?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype