RÄKOR OCH FISHEYE

 
 
Jag har snart långhelg!!! Äntligen!! Jag kommer nog ha en jättemysig helg. Jag ska iväg på överraskningsresa... hehe. Mer än så kan jag inte skriva just nu. Spännande. ;) Fast först har jag ju en kort dag i skolan. Jag ska hålla tal och det ska bli roligt för jag älskar att hålla tal. Någon gång i livet ska jag tala inför något stort... låt oss säga FN så länge! Haha. 
 
Mer om det en annan gång. Idag har jag ätit lunch på torget tillsammans med Julia. Räkor, pasta, oliver & gud vet vad. Och det var jättegott! Vi hann med att gå i lite affärer också och jag hann byta ut alla (mina två) piercingar. Det var nog det. 
 
Vet ni vad! På fredag är det bara två veckor kvar tills jag åker till grekland. Det ska bli skönt med värme och drinkar men mest av allt längtar jag efter att inviga min alldeles nya suuuupercoola videokamera. Filmar i fisheye och via WIFI skickar den över filmerna direkt till datorn eller telefonen. Inte större i storleken än en iphone 4. Jag ska visa er den senare. Det är en kul grej att önska sig i studentpresent!

SAILOR MAN

 
 
 
Hej:) Hur är det mer er? Jag tänkte bara kika in och visa er min nya tröja. Den kommer ifrån Lager 157 och fanns i vitt med. Dessutom är den jätteskön och jag använder den jämt. Faktiskt, nästan jämt. Ellen hade köpt en likadan häromdagen. Och så smsade hon mig och frågade om det var okej. Klart det var okej. Hahaha. Jag förstår inte varför jag skulle ta illa upp för att hon hade köpt en likadan tröja. "Jo jätte", svarade jag henne när hon frågade mig om jag tog illa upp. Jag tänkte inte mer på det. Men Ellen trodde att jag var seriös. Hon hade funderat på att lämna tillbaka den. Hahaha. Jag skrattade jättemycket. 
 
Dagen efter kom jag hem till henne och drack te. Hennes bror kommer in i köket, kollar på tröjan och säger "Nämen! Där är ju tröjan!" Japp! Där var den. Jätteskön är den med så jag tycker att alla ska köpa varsin. Jag lovar att det är okej för mig. :) Jag har inga planer för kvällen. Vad ska ni göra? Vi hörs sen. Kram och hej!
 

BACK LIGHT

 
 
 
 
 
 
Visst är Ellen vrålsnygg! Minns ni att jag var och fotograferade lite spontana porträtt på henne för ett tag sedan. Här kan ni klicka om ni vill se ett par andra bilder från den dagen. Visst är det ett jättefint motljus i bilderna? 
 
Ibland kan jag undra varför jag är intresserad av foto. Det är så konstigt att man kan få ett intresse för att liksom placera ljuset så att det blir fint på bild. Hur börjar det egentligen? Hur kan man ens vara intresserad av ljus? Så konstigt! Visst! Äsch hursomhelst är det väl tur för Ellen att jag är tycker om att fånga fint solljus för det gav henne en ny profilbild till facebook... :) Du har tur du, Ellen. 
 
Fotograferat med Nikor 35 mm. Perfekt att önska sig i studentpresent! Födelsedagspresent! Konfirmationspresent! Perfekt iallafall. Ha det gött, hej. Vi hörs snart.
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype